Eksotisk Leiebil Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

10
00
10
00
Eksotisk Leiebil Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

Eksotisk Leiebil Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

Beste leiebiler i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice (KRK), Polen. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Eksotisk Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

ENTERPRISE i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice
ENTERPRISE
ENTERPRISE
9.4
/10
Utmerket
9.2
/10
Total verdi for pengene
9.2
/10
Renslighet
9.6
/10
Service i skranken
9.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
9.4
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 100 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Kabriolet-biler er mye bestilt av våre kunder i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice. Den billigste Kabriolet-bilen er presentert av BMW 4 Series Convertible fra Thrifty i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice. Prisen starter fra USD 66,03 per dag.

  Enterprise er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice med en gjennomsnittsvurdering på 9.4/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Enterprise er Toyota Yaris i leiebilklassen Økonomi for USD 33,76 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Polen, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Enterprise i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice Toyota Auris, med en pris på USD 37,66 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen Volkswagen Golf. Prisen starter fra USD 39,44 per dag fra Global-Rent-A-Car, hvilken gjennomsnittlig score er 6.4/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice er Hyundai i20 fra Surprice. Prisen er kun USD 13,01 per dag. Surprice ble anmeldt av 50+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 5.7/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Eksotisk leiebilsted nære Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

Eksotisk leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Most Popular car groups near Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

Convertible car rental at Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice

van picture
Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
 • BMW 4 Series Convertible 2 Places | 4 Bags

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Krakow Lufthavn John Paul Ii Balice Få billige priser for Eksotisk bilutleie