SUV Utleie Nowy Sacz

10
00
10
00
SUV Utleie Nowy Sacz

SUV Utleie Nowy Sacz

Beste leiebiler i Nowy Sacz, Polen. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

SUV Nowy Sacz

Leiebiltips til Nowy Sacz

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  SUV-biler er mye bestilt av våre kunder i Nowy Sacz. Den billigste SUV-bilen er presentert av Nissan Qashqai fra Express Rent A Car i Nowy Sacz. Prisen starter fra USD 38,16 per dag.

  Hvis du ønsker å leie en SUV-bil fra den høyest vurderte leverandøren i Nowy Sacz, bør du være oppmerksom på Express Rent A Car. Denne leiebil leverandøren ble vurdert av 1000+ kunder med en gjennomsnittlig score på 8.1/10. SUV-bil fra Express Rent A Car i Nowy Sacz med lavest mulig pris er Nissan Qashqai. Det vil koste deg ca USD 38,16 per dag.

  Express Rent A Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Nowy Sacz med en gjennomsnittsvurdering på 8.8/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Express Rent A Car er Ford Ka i leiebilklassen Mini for USD 23,57 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Polen, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Express Rent A Car i Nowy Sacz Opel Astra, med en pris på USD 27,35 per dag.

  Den billigste leiebilen i Nowy Sacz er Ford Ka fra Express Rent A Car. Prisen er kun USD 23,57 per dag. Express Rent A Car ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

SUV leiebilsted nære Nowy Sacz

SUV leiebil på togstasjoner

SUV leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Nowy Sacz

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Most Popular car groups near Nowy Sacz

SUV rental at Nowy Sacz

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • Nissan Qashqai 5 Places | 4 Bags

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Nowy Sacz Få billige priser for SUV bilutleie