SUV Utleie Ostrów Wielkopolski

10
00
10
00
SUV Utleie Ostrów Wielkopolski

SUV Utleie Ostrów Wielkopolski

Beste leiebiler i Ostrów Wielkopolski, Polen. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

SUV Ostrów Wielkopolski

Leiebiltips til Ostrów Wielkopolski

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  SUV-biler er mye bestilt av våre kunder i Ostrów Wielkopolski. Den billigste SUV-bilen er presentert av Nissan Qashqai fra Express Rent A Car i Ostrów Wielkopolski. Prisen starter fra USD 38,16 per dag.

  Hvis du ønsker å leie en SUV-bil fra den høyest vurderte leverandøren i Ostrów Wielkopolski, bør du være oppmerksom på Panek-Sa. Denne leiebil leverandøren ble vurdert av 250+ kunder med en gjennomsnittlig score på 8.4/10. SUV-bil fra Panek-Sa i Ostrów Wielkopolski med lavest mulig pris er Kia Sportage. Det vil koste deg ca USD 52,83 per dag.

  Panek-Sa er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Ostrów Wielkopolski med en gjennomsnittsvurdering på 8.4/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Panek-Sa er Renault Clio Estate i leiebilklassen Standard for USD 25,95 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Polen, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Panek-Sa i Ostrów Wielkopolski Opel Astra, med en pris på USD 32,50 per dag.

  Den billigste leiebilen i Ostrów Wielkopolski er Renault Clio Estate fra Panek-Sa. Prisen er kun USD 25,95 per dag. Panek-Sa ble anmeldt av 250+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.4/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

SUV leiebilsted nære Ostrów Wielkopolski

SUV leiebil på togstasjoner

SUV leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Ostrów Wielkopolski

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Most Popular car groups near Ostrów Wielkopolski

SUV rental at Ostrów Wielkopolski

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • Nissan Qashqai 5 Places | 4 Bags

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Ostrów Wielkopolski Få billige priser for SUV bilutleie