Eksotisk Leiebil Beograd
10
00
10
00
Eksotisk Leiebil Beograd

Eksotisk Leiebil Beograd

Beste leiebiler i Beograd, Serbia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Eksotisk leiebil i Beograd

EUROPCAR i Beograd
EUROPCAR
EUROPCAR
9.1
/10
Utmerket
9
/10
Total verdi for pengene
8.8
/10
Renslighet
9.4
/10
Service i skranken
9.4
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.9
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 50 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Beograd

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Kabriolet-biler er mye bestilt av våre kunder i Beograd. Den billigste Kabriolet-bilen er presentert av Fiat 500 Convertible fra Europcar i Beograd. Prisen starter fra USD 41,66 per dag.

  Hvis du ønsker å leie en Kabriolet-bil fra den høyest vurderte leverandøren i Beograd, bør du være oppmerksom på Europcar. Denne leiebil leverandøren ble vurdert av 50+ kunder med en gjennomsnittlig score på 9.1/10. Kabriolet-bil fra Europcar i Beograd med lavest mulig pris er Fiat 500 Convertible. Det vil koste deg ca USD 41,66 per dag.

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Beograd med en gjennomsnittsvurdering på 9.1/10, basert på 50+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Volkswagen Up i leiebilklassen Mini for USD 26,20 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Serbia, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Europcar i Beograd Renault Clio, med en pris på USD 27,24 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Citroen C3. Prisen starter fra USD 21,77 per dag fra AVIS Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 7.2/10, basert på 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Beograd er Toyota Aygo fra InterRent. Prisen er kun USD 9,65 per dag. InterRent ble anmeldt av 100+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.3/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Eksotisk leiebilpriser i Beograd

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra USD 26 fra USD 27 fra USD 82 fra USD 42 fra USD 76 fra USD 83
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 32 fra USD 36 fra USD 78 fra USD 92
Enterprise
Enterprise
fra USD 30 fra USD 32 fra USD 64
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 28 fra USD 31 fra USD 99 fra USD 229 fra USD 119 fra USD 63
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 36 fra USD 38 fra USD 221 fra USD 146
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 31 fra USD 35 fra USD 147 fra USD 138
Green-Motion
Green-Motion
fra USD 40 fra USD 40 fra USD 82
International Supplier
International Supplier
fra USD 35 fra USD 43 fra USD 120

Eksotisk leiebilsted nære Beograd

Eksotisk leiebil på flyplasser i området

Leiebiler nære Beograd

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Beograd Få billige priser for Eksotisk bilutleie