Leiebil Umea Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

Leiebil Umea Lufthavn

Beste leiebiler i Umea Lufthavn (UME), Sverige. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Bilutleie i Umea Lufthavn (UME), Sverige

Topprangert utleier i Umea Lufthavn
BUDGET
BUDGET
9.1
/10
Utmerket
7.8
/10
Total verdi for pengene
9.3
/10
Renslighet
9.2
/10
Service i skranken
9.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
9.8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 2000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Umea Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Budget Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Umea Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.1/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Budget Car Rental er Volkswagen Golf Estate i leiebilklassen Standard for € 35,50 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Umea Lufthavn er Økonomi med priser fra Budget Car Rental som begynner med € 72,58 per dag for Skoda Fabia.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sverige, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Budget Car Rental i Umea Lufthavn Kia Ceed, med en pris på € 82,45 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen i Umea Lufthavn levert av MABI Car Rentals (vurdert til 8.6/10 av 1000+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Skoda Fabia priset til € 78,99 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen er presentert av samme leverandør: MABI Car Rentals. Bilen er Opel Astra, priset til € 82,43 per dag.

  Den billigste leiebilen i Umea Lufthavn er Volkswagen Up fra AVIS Car Rental. Prisen er kun € 29,26 per dag. AVIS Car Rental ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.3/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Beste leiebil i nærheten Umea Lufthavn (UME)

Leiebil i nærmeste byer

Umea Lufthavn Bilutleiefirmaer

Budget Car Rental
9.1
/10
Utmerket
Budget Car Rental
Leiebiler nære Umea Lufthavn
2 steder: vis addresser
Budget Car Rental leiebilsteder nære Umea Lufthavn
BUDGET Umea Lufthavn (UME)
Kontakter:
Umea Airport, Umea, 90422
+46 90131111
BUDGET Umeå 3.72 km / 2.31 mi
Kontakter:
Graddvagen 3, BURLIN MOTOR, Umea, 90620
+46 90123950
SIXT Rent A Car
8.6
/10
Utmerket
SIXT Rent A Car
Leiebiler nære Umea Lufthavn
2 steder: vis addresser
SIXT Rent A Car leiebilsteder nære Umea Lufthavn
SIXT Umea Lufthavn (UME)
Kontakter:
Ankomsthallen, Arrival hall, Umeå, 903 36
+46-90-124504
SIXT Umeå 3.72 km / 2.31 mi
Kontakter:
Illervägen 5, Umeå, 906 21
+46-90124504
MABI Car Rentals
8.6
/10
Utmerket
MABI Car Rentals
Leiebiler nære Umea Lufthavn
2 steder: vis addresser
MABI Car Rentals leiebilsteder nære Umea Lufthavn
MABI Umea Lufthavn (UME)
Kontakter:
Umeå Airport, Umeå
+46 90 13 38 00
MABI Umeå 3.72 km / 2.31 mi
Kontakter:
Kardangatan 1, Umeå, 904 32, Sweden
+46 90 13 38 00
AVIS Car Rental
8.5
/10
Utmerket
AVIS Car Rental
Leiebiler nære Umea Lufthavn
2 steder: vis addresser
AVIS Car Rental leiebilsteder nære Umea Lufthavn
AVIS Umea Lufthavn (UME)
Kontakter:
Umea Flygplats, Umea, S-90422
(46) 90 131111
AVIS Umeå 3.72 km / 2.31 mi
Kontakter:
Graddvagen 3, Umea, 90620
+46 901 31 111
Europcar
8.4
/10
Utmerket
Europcar
Leiebiler nære Umea Lufthavn
1 sted: vis addresse
Europcar leiebilsteder nære Umea Lufthavn
EUROPCAR Umea Lufthavn (UME)
Kontakter:
UMEA ALVIK AIRPORT, UMEA, 90254
46 90 153960
Hertz Car Hire
8.1
/10
Utmerket
Hertz Car Hire
Leiebiler nære Umea Lufthavn
1 sted: vis addresse
Hertz Car Hire leiebilsteder nære Umea Lufthavn
HERTZ Umea Lufthavn (UME)
Kontakter:
Airport, Umea, 904 32
090 177140

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Umea Lufthavn (UME) Få billige priser for BUDGET, MABI, SIXT, EUROPCAR & AVIS bilutleie