Leiebil Vaxjo Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

Leiebil Vaxjo Lufthavn

Beste leiebiler i Vaxjo Lufthavn (VXO), Sverige. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Bilutleie i Vaxjo Lufthavn (VXO), Sverige

Topprangert utleier i Vaxjo Lufthavn
AVIS
AVIS
8.6
/10
Utmerket
7.9
/10
Total verdi for pengene
8.8
/10
Renslighet
8.8
/10
Service i skranken
8.4
/10
Hentingsprosess av leiebil
9
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 1000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Vaxjo Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  AVIS Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Vaxjo Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.6/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra AVIS Car Rental er Volkswagen Polo i leiebilklassen Økonomi for € 24,78 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sverige, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra AVIS Car Rental i Vaxjo Lufthavn Volkswagen Golf, med en pris på € 26,11 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen Kia Ceed. Prisen starter fra € 24,78 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 8.5/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Vaxjo Lufthavn er Kia Rio fra Budget Car Rental. Prisen er kun € 23,51 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Beste leiebil i nærheten Vaxjo Lufthavn (VXO)

Leiebil i nærmeste byer

Vaxjo Lufthavn Bilutleiefirmaer

Europcar
8.7
/10
Utmerket
Europcar
Leiebiler nære Vaxjo Lufthavn
1 sted: vis addresse
Europcar leiebilsteder nære Vaxjo Lufthavn
EUROPCAR Växjö 5.84 km / 3.63 mi
Kontakter:
ATTEVIKS STORGATAN 81, VAXJO, 35236
46 470 753102
AVIS Car Rental
8.7
/10
Utmerket
AVIS Car Rental
Leiebiler nære Vaxjo Lufthavn
2 steder: vis addresser
AVIS Car Rental leiebilsteder nære Vaxjo Lufthavn
AVIS Vaxjo Lufthavn (VXO)
Kontakter:
Vaxjo Airport, Vaxjo, 35240
(46) 0470-46610
AVIS Växjö 5.84 km / 3.63 mi
Kontakter:
Hammerdalsvagen 1, Vaxjo, 35246
(46) 0470-46610
Hertz Car Hire
8.5
/10
Utmerket
Hertz Car Hire
Leiebiler nære Vaxjo Lufthavn
1 sted: vis addresse
Hertz Car Hire leiebilsteder nære Vaxjo Lufthavn
HERTZ Växjö 5.84 km / 3.63 mi
Kontakter:
Axel Davidsson Bil(volvo), Ljungadalsgatan 1, Vaxjo, 000000000
0470 775712
Budget Car Rental
8.5
/10
Utmerket
Budget Car Rental
Leiebiler nære Vaxjo Lufthavn
1 sted: vis addresse
Budget Car Rental leiebilsteder nære Vaxjo Lufthavn
BUDGET Vaxjo Lufthavn (VXO)
Kontakter:
Vaxjo Airport, VERKSTADSGATAN 3, Vaxjo, 35240
0046-0470-46610
MABI Car Rentals
8.4
/10
Utmerket
MABI Car Rentals
Leiebiler nære Vaxjo Lufthavn
1 sted: vis addresse
MABI Car Rentals leiebilsteder nære Vaxjo Lufthavn
MABI Vaxjo Lufthavn (VXO)
Kontakter:
Växjö Flygplats, Växjö
+46706297021
SIXT Rent A Car
7.4
/10
Veldig bra
SIXT Rent A Car
Leiebiler nære Vaxjo Lufthavn
1 sted: vis addresse
SIXT Rent A Car leiebilsteder nære Vaxjo Lufthavn
SIXT Växjö 5.84 km / 3.63 mi
Kontakter:
Hjalmar Petris väg 52, Växjö, 352 46
+46-470-347750

Andre populære søk i Vaxjo Lufthavn (VXO)

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Vaxjo Lufthavn (VXO) Få billige priser for AVIS, BUDGET & MABI bilutleie