Luksus Leiebil Sion Sion Lufthavn

10
00
10
00
Luksus Leiebil Sion Sion Lufthavn

Luksus Leiebil Sion Sion Lufthavn

Beste leiebiler i Sion Sion Lufthavn (SIR), Sveits. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Luksus Sion Sion Lufthavn

HERTZ i Sion Sion Lufthavn
HERTZ
HERTZ
8.6
/10
Utmerket
7.8
/10
Total verdi for pengene
9.2
/10
Renslighet
8.8
/10
Service i skranken
8.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 250 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Sion Sion Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Luksus-biler er mye bestilt av våre kunder i Sion Sion Lufthavn. Den billigste Luksus-bilen er presentert av Mercedes E Class fra Hertz Car Hire i Sion Sion Lufthavn. Prisen starter fra € 74,05 per dag.

  Hvis du ønsker å leie en Luksus-bil fra den høyest vurderte leverandøren i Sion Sion Lufthavn, bør du være oppmerksom på Hertz Car Hire. Denne leiebil leverandøren ble vurdert av 250+ kunder med en gjennomsnittlig score på 8.6/10. Luksus-bil fra Hertz Car Hire i Sion Sion Lufthavn med lavest mulig pris er Mercedes E Class. Det vil koste deg ca € 74,05 per dag.

  Hertz Car Hire er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Sion Sion Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.6/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Hertz Car Hire er Ford Fiesta i leiebilklassen Økonomi for € 34,08 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sveits, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Hertz Car Hire i Sion Sion Lufthavn Volvo V40, med en pris på € 40,09 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen Volkswagen Golf. Prisen starter fra € 60,90 per dag fra Europcar, hvilken gjennomsnittlig score er 8/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Sion Sion Lufthavn er Ford Fiesta fra Hertz Car Hire. Prisen er kun € 34,08 per dag. Hertz Car Hire ble anmeldt av 250+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Luksus leiebilsted nære Sion Sion Lufthavn

Luksus leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Sion Sion Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

 • Sion 1.78 km / 1.11 mi

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Sion Sion Lufthavn Få billige priser for Luksus bilutleie