THRIFTY Stafford

5
okt.
on.
2023
10
00
12
okt.
on.
2023
10
00
 Leiebiler

THRIFTY Stafford

Beste leiebiler Stafford, Storbritannia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

THRIFTY Stafford

THRIFTY THRIFTY Stafford

THRIFTY i THRIFTY Stafford
THRIFTY
THRIFTY
7.4
/10
Veldig bra
7.1
/10
Total verdi for pengene
8.5
/10
Renslighet
7.3
/10
Service i skranken
6.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.2
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 1000 + kundeanmeldelser

THRIFTY er et kjent og populært selskap som opererer i mange land og byer, inneholder THRIFTY Stafford. Hvis du noen gang har tenkt på leiebil mens du reiser, har du sikkert hørt om dette selskapet. Bilutleie THRIFTY THRIFTY Stafford er en flott mulighet til å leie en bil av enhver type til rimelige priser. I tillegg til, THRIFTY er kjent for sin utmerkede pålitelighet, den har bare moderne biler som regelmessig gjennomgår teknisk inspeksjon.

Leiebiltips til Stafford

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Thrifty Car Rental i Stafford ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurdering på 7.4/10. Den billigeste bilen fra Thrifty Car Rental i Stafford er Fiat 500 i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 25,15 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Standard i Storbritannia. Den billigste bilen i Standard fra Thrifty Car Rental i Stafford er presentert av Hyundai i40 for USD 43,64 per dag.

  Alamo er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Stafford med en gjennomsnittsvurdering på 8.7/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Alamo er Toyota Aygo i leiebilklassen Mini for USD 32,14 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Storbritannia, hvilket er Mellomstor, er den billigste bilen fra Alamo i Stafford Skoda Octavia, med en pris på USD 41,62 per dag.

  Blant Mellomstor er den mest populære modellen Skoda Octavia. Prisen starter fra USD 30,19 per dag fra Hertz Car Hire, hvilken gjennomsnittlig score er 8.3/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Stafford er Toyota IQ fra Green-Motion. Prisen er kun USD 8,26 per dag. Green-Motion ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.2/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Hvis du leter etter et representasjonskontor for THRIFTY THRIFTY Stafford, det kan være litt forvirrende. Det er mange flekker av THRIFTY bilutleie THRIFTY Stafford, og ikke alle av dem ligger i sentrum. Hvis du velger feil kontor, må du gå gjennom hele byen for å nå målet. I dette tilfellet vil Bocubo hjelpe. Vi gjør vårt beste for at du skal finne den nærmesteTHRIFTY leiebilTHRIFTY Stafford på bare 2 klikk.

Infromasjon om THRIFTY i THRIFTY Stafford

Bilutleie THRIFTY THRIFTY Stafford

THRIFTY THRIFTY Stafford tilbyr et stort utvalg av biler. Det er en av mange grunner til at mange velger THRIFTY bilutleie THRIFTY Stafford. Selskapets bilflåte inkluderer sedaner og kombibiler, vogner, jeeper, cabriolet og executive-biler av forskjellige populære merker:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai osv.

Disse og mange flere bilutleie THRIFTY THRIFTY Stafford. Alle har ingen nevneverdige skader og vedlikeholdes kontinuerlig.

THRIFTY
Info & Kontakter
Firmanavn: Thrifty Car Rental
Adresse: 163 Fordhouse Lane, Stirchley, , Birmingham, B30 3AG
Telefon: +44 1494292310
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 7.4/10, som er Veldig bra

Enda en grunn til å velge THRIFTY THRIFTY Stafford er påliteligheten til dette selskapet. Den har fungert i mange år og har fått svært positive tilbakemeldinger. Alle prosesser THRIFTY bilutleie THRIFTY Stafford er strømlinjeformet, så det er ingen vanskelige situasjoner. Fra selve øyeblikket av leiebil til mottak av nøklene er alle stadier enkle og greie. Den valgte bilen vil alltid vente på deg på THRIFTY THRIFTY Stafford kontor. Her vil du garantert ikke komme over en situasjon at bilen ennå ikke har kommet frem til punktet eller du blir tilbudt feil bil. Alt går som smurt kl THRIFTY THRIFTY Stafford.

Hvis en bil har noen mindre riper, er de registrert i kontrakten. Derfor kan du være trygg på at når du returnerer bilen din, vil du ikke bli fakturert for riper du ikke har noe å gjøre med. THRIFTY THRIFTY Stafford respekterer kundene sine og streber etter å gjøre reisen deres så komfortabel og avslappende som mulig.

THRIFTY leiebilsted nære THRIFTY Stafford

Hvordan velge en bilutleie THRIFTY THRIFTY Stafford

Velge leiebil THRIFTY THRIFTY Stafford er superenkelt. For å gjøre det riktige valget, må du først forstå hvorfor du trenger å leie en bil. Hvis du for eksempel leter etter et billig og komfortabelt alternativ for å komme deg fra flyplassen til sentrum eller å kjøre rundt i byen med lite bagasje, vil en kombi eller en sedan passe for deg. Bilutleie THRIFTY Stafford THRIFTYtilbyr de billigste alternativene i denne klassen. I tillegg vil du spare mye på drivstoff.

Hvis turen inkluderer terrengkjøring, er en SUV et godt valg. Det er verdt å merke seg at THRIFTY bilutleie THRIFTY Stafford tilbyr flere kjøretøy i denne klassen. Hvis du er interessert i ekstreme eventyr og har tenkt å sykle til skoger, stepper, prærier, vil en terrengbil være et flott alternativ. THRIFTY bilutleie THRIFTY Stafford har mange biler til leie til rimelige priser. Trenger du ikke bare gode langrennsegenskaper, men også et stort bagasjerom, velg en vogn.

For å reise med mange passasjerer eller en stor mengde last, leie en VAN. Velger THRIFTY bilutleie THRIFTY Stafford, du har muligheten til VAN-utleie som vil dekke alle dine behov.

THRIFTY leiebil i nærmeste byer

THRIFTY bilutleie THRIFTY Stafford med Bocubo

Hvis du leter etter THRIFTY leiebil THRIFTY Stafford, vi kan hjelpe deg med å finne det billigste og mest pålitelige alternativet og det nærmeste kontoret. Tjenesten vår ble opprettet for å hjelpe deg raskt å finne den beste leiebilen for kort tid. Med Bocubo kan du leie bil med bare et par klikk. Takk til Bocubo, THRIFTY leiebil THRIFTY Stafford har blitt enda raskere og mer praktisk.

For å bruke Bocubo, angi bare posisjonen din og hvor mange dager du vil leie et kjøretøy. I tillegg kan du velge alternativet "Gå tilbake til et annet sted".

I løpet av et par sekunder vil du se alle tilbud på leiebil THRIFTY Stafford. Vår tjeneste vil vise deg de nærmeste utleiekontorene og de billigste alternativene som tilbys av forskjellige selskaper. Du trenger ikke å kaste bort tid på å besøke forskjellige bilutleiekontorer og snakke med ledere for å lære om alle betingelser og priser. Vi har allerede gjort alt for deg. Bilutleie THRIFTY THRIFTY Stafford med Bocubo er et flott alternativ for leiebil i løpet av få minutter.

Hvorfor bruke Bocubo til leiebil THRIFTY THRIFTY Stafford?

Bocubo samler de beste tilbudene fra de mest pålitelige bilutleiefirmaene. Med vår aggregator finner du raskt den nærmeste THRIFTY kontor og bilutleie for henting på en planlagt dag. Du kan også sammenligne tilbud fra THRIFTY og andre selskaper for å velge de mest attraktive forholdene og laveste prisene.

Vi viser deg kontorene nærmest deg. Derfor trenger du ikke lenger å kjøre over hele byen på jakt etter et utleiekontor. Velg ønsket punkt og bil, bestill det og betal. Etter det er det bare å komme til kontoret til utleiefirmaet på ønsket dato, og om noen få minutter vil du motta nøklene. Ingen køer og lange utfyllingsskjemaer! Med Bocubo leier du din perfekte bil på få minutter!

Leiebiler nære THRIFTY Stafford

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i THRIFTY Stafford Få billige priser for THRIFTY bilutleie