EUROPCAR Tirana Zračna Luka

10
00
10
00
 Najam automobila

EUROPCAR Tirana Zračna Luka

Najbolji najam auta na/u Tirana Zračna Luka (TIA), Albanija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

EUROPCAR Tirana Zračna Luka

Najam EUROPCAR Tirana Zračna Luka

EUROPCAR u Tirana Zračna Luka
EUROPCAR
EUROPCAR
8
/10
Vrlo dobro
7
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.8
/10
Čistoća
8.5
/10
Usluge unajmitelja
8.5
/10
Proces preuzimanja automobila
8.3
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 25 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Tirana Zračna Luka

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Europcar u Tirana Zračna Luka pregledalo je 25+ kupacai ocijenilo 8/10. Najjeftiniji automobil od Europcar u Tirana Zračna Luka je Dacia Sandero iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 25,31 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Albanija. Najjeftini Ekonomski automobil od Europcar u Tirana Zračna Luka predstavlja Dacia Sandero za 25,31 EUR po danu.

  Addcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Tirana Zračna Luka s prosječnom osjenom od 9.2/10, na temelju 10+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Addcar je Hyundai i20 iz Ekonomski klase za 34,08 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Albanija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Addcar u Tirana Zračna Luka za Hyundai i20, po cijeni od 34,08 EUR po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski predstavio je Budget Car Rental (ocjenjen 7.5/10 na temelju 25+ kupaca). Vozilo je Opel Corsa, po cijeni od 27,50 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Fiat Panda. Njena cijena počinje već od 16,02 EUR po danu od SurPrice Car Rentals iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7/10 na temelju 100+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Tirana Zračna Luka je za Chevrolet Spark koju pruža Alamo. Cijena je samo 13,94 EUR po danu. Alamo je ocijenilo 10+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o EUROPCAR na Tirana Zračna Luka

EUROPCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Europcar
Adresa: TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT RINAS, MUHAMET GJOLLESHA STR., TIRANE
Telefon: 355 4 5800600
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Besplatan autobusni prijevoz — Agencija za iznajmljivanje vozila osigurava besplatan autobusni prijevoz do mjesta preuzimanja vozila u blizini glavnog terminala.
Ocjena: 8/10, nalazi se na Vrlo dobro

EUROPCAR lokacije najma automobila blizu Tirana Zračna Luka

EUROPCAR najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Tirana Zračna Luka

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Lezhe 40.74 km / 25.32 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Tirana Zračna Luka Ostvarite povoljne cijene kod EUROPCAR iznajmljivača automobila