SIXT Linc
10
00
10
00
 Najam automobila

SIXT Linc

Najbolji najam auta na/u Linc, Austrija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

SIXT Linc

SIXT najam auta na/u Linc

Savjeti za najam automobila u Linc

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila SIXT Rent A Car u Linc pregledalo je 100+ kupacai ocijenilo 8.4/10. Najjeftiniji automobil od SIXT Rent A Car u Linc je Renault Twingo iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 29,84 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Austrija. Najjeftini Kompaktan automobil od SIXT Rent A Car u Linc predstavlja Opel Astra za 81,56 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Austrija, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža AVIS Car Rental u Linc za Seat Leon, po cijeni od 83,62 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Fiat Tipo. Njena cijena počinje već od 73,00 EUR po danu od Europcar iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.3/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Linc je za Nissan Micra koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 19,23 EUR po danu. Budget Car Rental još nisu ocijenili naši kupci, učinite to prvi!

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o SIXT na Linc

SIXT
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: SIXT Rent A Car
Adresa: Stahlstrasse 2, Linz, 4020
Telefon: +43-810977424
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.

SIXT cijene najma automobila na/u Linz

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 78 EUR od: 57 EUR od: 162 EUR od: 191 EUR od: 103 EUR od: 119 EUR
MegaDrive
MegaDrive
od: 43 EUR od: 43 EUR od: 100 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 52 EUR od: 100 EUR od: 105 EUR od: 66 EUR od: 73 EUR
Europcar
Europcar
od: 63 EUR od: 68 EUR od: 103 EUR od: 46 EUR od: 46 EUR od: 88 EUR od: 67 EUR
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
od: 68 EUR od: 78 EUR od: 118 EUR od: 138 EUR od: 196 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 76 EUR od: 146 EUR od: 153 EUR od: 97 EUR od: 168 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 51 EUR od: 52 EUR od: 125 EUR od: 166 EUR od: 159 EUR od: 82 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 82 EUR od: 82 EUR od: 186 EUR od: 106 EUR od: 134 EUR

SIXT lokacije najma automobila blizu Linc

SIXT najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Najam Auta blizu Linc

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Linc Ostvarite povoljne cijene kod SIXT iznajmljivača automobila