VEGER Zračna Luka Varna

10
00
10
00
 Najam automobila

VEGER Zračna Luka Varna

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Varna (VAR), Bugarska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

VEGER Zračna Luka Varna

Najam VEGER Zračna Luka Varna

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Varna

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Veger Rent A Car u Zračna Luka Varna pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od Veger Rent A Car u Zračna Luka Varna je Chevrolet Spark iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 45,34 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Bugarska. Najjeftini Ekonomski automobil od Veger Rent A Car u Zračna Luka Varna predstavlja Opel Corsa za 48,10 USD po danu.

  InterRent je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Varna s prosječnom osjenom od 8.9/10, na temelju 25+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od InterRent je Kia Picanto iz Mini klase za 23,51 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Bugarska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža InterRent u Zračna Luka Varna za Kia Rio, po cijeni od 24,49 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Renault Clio. Njena cijena počinje već od 14,35 USD po danu od TOP Rent A Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.5/10 na temelju 500+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Varna je za Renault Clio koju pruža TOP Rent A Car. Cijena je samo 14,35 USD po danu. TOP Rent A Car je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o VEGER na Zračna Luka Varna

VEGER
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Veger Rent A Car
Adresa: Business Park Varna, Building 2 , Varna
Telefon: +359893302614, +359893302611
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Upoznajte i ugovorite. — Predstavnik agencije za iznajmljivanje vozila dočekat će vas u zračnoj luci i odvesti do mjesta preuzimanja vozila.

VEGER lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Varna

VEGER najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Varna

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Varna Ostvarite povoljne cijene kod VEGER iznajmljivača automobila