ALAMO Zračna Luka -prag

10
00
10
00
 Najam automobila

ALAMO Zračna Luka -prag

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka -prag (PRG), Češka Republika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

ALAMO Zračna Luka -prag

Najam ALAMO Zračna Luka -prag

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka -prag

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Alamo u Zračna Luka -prag pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od Alamo u Zračna Luka -prag je Skoda Citigo iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 42,48 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Zračna Luka -prag i Ekonomski u Češka Republika. Najjeftini Kompaktan automobil od Alamo u Zračna Luka -prag je Opel Astra za 50,21 USD po danu. Najjeftini Ekonomski automobil od Alamo u Zračna Luka -prag predstavlja Skoda Fabia za 45,19 USD po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka -prag s prosječnom osjenom od 9.1/10, na temelju 25+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Skoda Fabia Estate iz Standardan klase za 38,05 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka -prag je Kompaktan s cijenama koje pruža Europcar koje se kreću već od 52,34 USD po danu za Volkswagen Golf.

  Najpopularniji iznajmljivač u Češka Republika je Budget Car Rental (prosječna ocjena 8.1/10 na temelju ocjena 1000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka -prag je Kompaktan Volkswagen Golf s cijenama koje se kreću već od 28,09 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Volkswagen Polo. Njena cijena počinje već od 20,73 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.1/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka -prag je za Skoda Citigo koju pruža Firefly Car Rental. Cijena je samo 10,16 USD po danu. Firefly Car Rental je ocijenilo 50+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.7/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o ALAMO na Zračna Luka -prag

ALAMO
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Alamo
Adresa: ENTERPRISE RENT A CAR, AVIATICKA 10, PRAGUE, 16100
Telefon: 00420220113454
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.

ALAMO lokacije najma automobila blizu Zračna Luka -prag

ALAMO najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka -prag

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Prag 10.64 km / 6.61 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka -prag Ostvarite povoljne cijene kod ALAMO iznajmljivača automobila