SCANDIA Heinola
10
00
10
00
 Najam automobila

SCANDIA Heinola

Najbolji najam auta na/u Heinola, Finska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

SCANDIA Heinola

SCANDIA najam auta na/u Heinola

SCANDIA u Heinola
SCANDIA
SCANDIA
8.7
/10
Odlično
8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.4
/10
Čistoća
8.6
/10
Usluge unajmitelja
8.6
/10
Proces preuzimanja automobila
8.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Heinola

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Scandia Rent je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Heinola s prosječnom osjenom od 8.7/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Scandia Rent je Ford Ka iz Mini klase za 44,72 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Finska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Scandia Rent u Heinola za Ford Fiesta, po cijeni od 50,20 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Heinola je za Ford Ka koju pruža Scandia Rent. Cijena je samo 44,72 USD po danu. Scandia Rent je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.7/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o SCANDIA na Heinola

SCANDIA
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Scandia Rent
Adresa: Mannerheiminkatu 15 , Lahti, 15100
Telefon: 358-3-7827017
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 8.7/10, nalazi se na Odlično

SCANDIA cijene najma automobila na/u Lahti Train Station

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Scandia Rent
Scandia Rent
od: 45 USD od: 50 USD od: 81 USD od: 202 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 75 USD od: 132 USD od: 1.135 USD od: 179 USD od: 108 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 54 USD od: 56 USD od: 140 USD

SCANDIA lokacije najma automobila blizu Heinola

SCANDIA najam auta na kolodvorima

SCANDIA najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Heinola

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Lahti 32.82 km / 20.39 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Heinola Ostvarite povoljne cijene kod SCANDIA iznajmljivača automobila