SCANDIA Laukaa
10
00
10
00
 Najam automobila

SCANDIA Laukaa

Najbolji najam auta na/u Laukaa, Finska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

SCANDIA Laukaa

SCANDIA najam auta na/u Laukaa

SCANDIA u Laukaa
SCANDIA
SCANDIA
8
/10
Vrlo dobro
8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.8
/10
Čistoća
7.6
/10
Usluge unajmitelja
7.3
/10
Proces preuzimanja automobila
8.2
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Laukaa

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Scandia Rent u Laukaa pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 7.8/10. Najjeftiniji automobil od Scandia Rent u Laukaa je Ford Ka iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 50,22 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Finska. Najjeftini Ekonomski automobil od Scandia Rent u Laukaa predstavlja Ford Fiesta za 54,44 USD po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Laukaa s prosječnom osjenom od 8.8/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Volkswagen Up iz Mini klase za 46,07 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Finska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Laukaa za Ford Fiesta, po cijeni od 48,84 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 54,44 USD po danu od Scandia Rent iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.8/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Laukaa je za Skoda Citigo koju pruža SIXT Rent A Car. Cijena je samo 43,01 USD po danu. SIXT Rent A Car je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o SCANDIA na Laukaa

SCANDIA
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Scandia Rent
Adresa: Jyvaskyla Railway Station, Hannikaisenkatu 18 , Jyvaskyla, 40100
Telefon: 358-10 666 2030
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Upoznajte i ugovorite. — Predstavnik agencije za iznajmljivanje vozila dočekat će vas u zračnoj luci i odvesti do mjesta preuzimanja vozila.
Ocjena: 8/10, nalazi se na Vrlo dobro

SCANDIA cijene najma automobila na/u Zračna Luka Jyvaskyla (JYV)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Scandia Rent
Scandia Rent
od: 50 USD od: 54 USD od: 184 USD od: 92 USD od: 157 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 45 USD od: 47 USD od: 143 USD od: 199 USD od: 169 USD od: 92 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 50 USD od: 50 USD od: 114 USD od: 149 USD od: 209 USD od: 178 USD

SCANDIA lokacije najma automobila blizu Laukaa

SCANDIA najam auta na obližnjoj zračnoj luci

SCANDIA najam auta na kolodvorima

SCANDIA najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Laukaa

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Laukaa Ostvarite povoljne cijene kod SCANDIA iznajmljivača automobila