Kombi Najam Zračna Luka Oulu
10
00
10
00
Kombi Najam Zračna Luka Oulu

Kombi Najam Zračna Luka Oulu

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Oulu (OUL), Finska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Kombi najam auta na/u Zračna Luka Oulu

EUROPCAR u Zračna Luka Oulu
EUROPCAR
EUROPCAR
8.9
/10
Odlično
8.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9
/10
Čistoća
9.1
/10
Usluge unajmitelja
9
/10
Proces preuzimanja automobila
9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Oulu

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombi su kategorija koja se često rezervira u Zračna Luka Oulu. Najjeftini Kombi predstavlja Volkswagen Caravelle koju pruža Budget Car Rental u Zračna Luka Oulu. Cijena kreće već od 112,06 EUR po danu.

  Ako želite unajmiti Kombi od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Zračna Luka Oulu, obratite pozornost na Europcar. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 500+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.9/10. Kombi vozilo koje Europcar nudi u Zračna Luka Oulu po najnižoj cijeni je Volkswagen Touran. Cijena joj je oko 134,12 EUR po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Oulu s prosječnom osjenom od 8.9/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Volkswagen Up iz Mini klase za 36,44 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Finska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Zračna Luka Oulu za Nissan Micra, po cijeni od 36,81 EUR po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski predstavio je Thrifty Car Rental (ocjenjen 8/10 na temelju 25+ kupaca). Vozilo je Hyundai i20, po cijeni od 31,77 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 67,68 EUR po danu od Scandia Rent iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.1/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Oulu je za Hyundai i10 koju pruža Thrifty Car Rental. Cijena je samo 31,42 EUR po danu. Thrifty Car Rental je ocijenilo 25+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombi cijene najma automobila na/u Zračna Luka Oulu

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 31 EUR od: 32 EUR od: 203 EUR od: 170 EUR od: 112 EUR
Scandia Rent
Scandia Rent
od: 34 EUR od: 68 EUR od: 196 EUR od: 117 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 48 EUR od: 52 EUR od: 101 EUR od: 185 EUR od: 214 EUR od: 121 EUR od: 64 EUR
FiRent
FiRent
od: 63 EUR od: 123 EUR od: 93 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 40 EUR od: 44 EUR od: 83 EUR od: 125 EUR od: 116 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 35 EUR od: 35 EUR od: 134 EUR od: 190 EUR od: 125 EUR od: 127 EUR
Europcar
Europcar
od: 36 EUR od: 37 EUR od: 134 EUR od: 77 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 31 EUR od: 32 EUR
addCar
addCar
od: 44 EUR

Kombi lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Oulu

Kombi najam auta na kolodvorima

Kombi najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Oulu

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Oulu 10.5 km / 6.52 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Oulu Ostvarite povoljne cijene kod Kombi iznajmljivača automobila