GOLDCAR Zračna Luka Nice

10
00
10
00
 Najam automobila

GOLDCAR Zračna Luka Nice

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Nice (NCE), Francuska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

GOLDCAR Zračna Luka Nice

Najam GOLDCAR Zračna Luka Nice

GOLDCAR u Zračna Luka Nice
GOLDCAR
GOLDCAR
6.4
/10
Dobro
6.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.5
/10
Čistoća
5.6
/10
Usluge unajmitelja
4.9
/10
Proces preuzimanja automobila
7.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 5000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Nice

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Goldcar rental u Zračna Luka Nice pregledalo je 5000+ kupacai ocijenilo 6.4/10. Najjeftiniji automobil od Goldcar rental u Zračna Luka Nice je Opel Adam iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 23,54 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Francuska. Najjeftini Ekonomski automobil od Goldcar rental u Zračna Luka Nice predstavlja Ford Fiesta za 26,63 USD po danu.

  Flizzr je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Nice s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Flizzr je Renault Twingo iz Mini klase za 41,81 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Francuska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Flizzr u Zračna Luka Nice za Opel Corsa, po cijeni od 46,12 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Volkswagen Polo. Njena cijena počinje već od 27,44 USD po danu od SIXT Rent A Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.1/10 na temelju 5000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Nice je za Renault Twingo koju pruža Payless. Cijena je samo 16,50 USD po danu. Payless je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.7/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o GOLDCAR na Zračna Luka Nice

GOLDCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Goldcar rental
Adresa: Aéroport Nice Cote D'Azur Car Rental Center , Office located inside the terminal building at the Car Rental Center - The flight numbers are essential, Nice, 06200
Telefon: (+33)185 654 704
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Tvrtka za iznajmljivanje vozila ima šalter odmah kada izađete iz terminala u zračnoj luci. Samo dođite na šalter.
Ocjena: 6.4/10, nalazi se na Dobro

GOLDCAR lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Nice

GOLDCAR najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Nice

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Nica 6.32 km / 3.92 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Nice Ostvarite povoljne cijene kod GOLDCAR iznajmljivača automobila