Džip Najam Cologne

10
00
10
00
Džip Najam Cologne

Džip Najam Cologne

Najbolji najam auta na/u Cologne, Njemačka. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Džip Cologne

INTERRENT u Cologne
INTERRENT
INTERRENT
5.8
/10
Prosječno
5.5
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
6.2
/10
Čistoća
5.1
/10
Usluge unajmitelja
5.4
/10
Proces preuzimanja automobila
6.7
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Cologne

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Džip su kategorija koja se često rezervira u Cologne. Najjeftini Džip predstavlja Ford Ecosport koju pruža Interrent u Cologne. Cijena kreće već od 26,96 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Džip od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Cologne, obratite pozornost na Interrent. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 250+ kupaca s prosječnom ocjenom 5.8/10. Džip vozilo koje Interrent nudi u Cologne po najnižoj cijeni je Ford Ecosport. Cijena joj je oko 26,96 USD po danu.

  Interrent je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Cologne s prosječnom osjenom od 5.8/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Interrent je Fiat Panda iz Mini klase za 20,24 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Njemačka, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Interrent u Cologne za Fiat Tipo, po cijeni od 29,18 USD po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Volkswagen Golf. Njena cijena počinje već od 30,23 USD po danu od Europcar iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.2/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Cologne je za Hyundai i10 koju pruža Dollar Car Rental. Cijena je samo 14,13 USD po danu. Dollar Car Rental je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Džip lokacije najma automobila blizu Cologne

Džip najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Džip najam auta na kolodvorima

Džip najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Cologne

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Cologne Ostvarite povoljne cijene kod Džip iznajmljivača automobila