Najam Auta Crailsheim Downtown

10
00
10
00
 Najam automobila

Najam Auta Crailsheim Downtown

Najbolji najam auta na/u Crailsheim Downtown, Njemačka. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Auta na/u Crailsheim Downtown, Njemačka

Najbolje ocijenjeni dobavljač na/u Crailsheim Downtown
EUROPCAR
EUROPCAR
7.7
/10
Vrlo dobro
7.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.3
/10
Čistoća
7.5
/10
Usluge unajmitelja
7.4
/10
Proces preuzimanja automobila
8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Crailsheim Downtown

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Crailsheim Downtown s prosječnom osjenom od 7.7/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Opel Antara iz Džip klase za 46,39 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Crailsheim Downtown je Ekonomski s cijenama koje pruža Europcar koje se kreću već od 86,56 EUR po danu za Volkswagen Polo.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Njemačka, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Crailsheim Downtown za Volkswagen Golf, po cijeni od 106,01 EUR po danu.

  Najjeftiniji najam u Crailsheim Downtown je za Volkswagen Polo koju pruža SIXT Rent A Car. Cijena je samo 30,46 EUR po danu. SIXT Rent A Car je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.7/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Crailsheim Downtown tvrtka iznajmljivač automobila

Europcar
8.1
/10
Odlično
Europcar
Najam Auta blizu Crailsheim Downtown
2 lokacije: prikaži adrese
Europcar lokacije najma automobila blizu Crailsheim Downtown
EUROPCAR Crailsheim Downtown
Kontakti:
HALLER STRASSE 208 ECKE HOFWIESENSTRASSE 1, CRAILSHEIM, 74564
49 7951 295920
EUROPCAR Aalen City Centre Wuerttemberg 31.71 km / 19.7 mi
Kontakti:
STUTTGARTER STRASSE 102, AALEN, 73430
49 7361 52470
SIXT Rent A Car
7.7
/10
Vrlo dobro
SIXT Rent A Car
Najam Auta blizu Crailsheim Downtown
1 lokacija: prikaži adresu
SIXT Rent A Car lokacije najma automobila blizu Crailsheim Downtown
SIXT Crailsheim Downtown
Kontakti:
Gaildorfer Str. 50, Crailsheim, 74564
+49-1806666666

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Crailsheim Downtown Ostvarite povoljne cijene kod SIXT & EUROPCAR iznajmljivača automobila