INTERNATIONAL Dresden Zračna Luka

10
00
10
00
 Najam automobila

INTERNATIONAL Dresden Zračna Luka

Najbolji najam auta na/u Dresden Zračna Luka (DRS), Njemačka. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

INTERNATIONAL Dresden Zračna Luka

Najam INTERNATIONAL Dresden Zračna Luka

INTERNATIONAL u Dresden Zračna Luka
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
8.2
/10
Odlično
7.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.1
/10
Čistoća
8.1
/10
Usluge unajmitelja
8.1
/10
Proces preuzimanja automobila
8.4
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Dresden Zračna Luka

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila International Supplier u Dresden Zračna Luka pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 8.2/10. Najjeftiniji automobil od International Supplier u Dresden Zračna Luka je Opel Adam iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 38,51 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Mini u Dresden Zračna Luka i Kompaktan u Njemačka. Najjeftini Mini automobil od International Supplier u Dresden Zračna Luka je Opel Adam za 38,51 EUR po danu. Najjeftini Kompaktan automobil od International Supplier u Dresden Zračna Luka predstavlja Opel Astra za 50,19 EUR po danu.

  Keddy-By-Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Dresden Zračna Luka s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Keddy-By-Europcar je Audi A1 iz Ekonomski klase za 23,09 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Dresden Zračna Luka je Mini s cijenama koje pruža Keddy-By-Europcar koje se kreću već od 57,49 EUR po danu za Volkswagen Up.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Njemačka, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Keddy-By-Europcar u Dresden Zračna Luka za Audi A3, po cijeni od 25,37 EUR po danu.

  Najjeftiniji Mini u Dresden Zračna Luka pruža Budget Car Rental (ocjenjen s 7.7/10 na temelju 2000+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Ford Ka po cijeni već od 22,45 EUR po danu.

  Najjeftiniji Kompaktan pruža isti iznajmljivač: Budget Car Rental. Vozilo je Skoda Rapid, po cijeni od 34,09 EUR po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Njemačka je Europcar (prosječna ocjena 0/10 na temelju ocjena + kupaca). Najjeftiniji model automobila u Dresden Zračna Luka je Mini Volkswagen Up s cijenama koje se kreću već od 32,61 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan BMW 1 Series. Njena cijena počinje već od 29,61 EUR po danu od Europcar iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 0/10 na temelju + ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Dresden Zračna Luka je za Opel Adam koju pruža Flizzr. Cijena je samo 20,59 EUR po danu. Flizzr je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.9/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o INTERNATIONAL na Dresden Zračna Luka

INTERNATIONAL
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: International Supplier
Adresa: Wilhelmine-Reichard-Ring 1, Dresden, 01109
Telefon: +49-1806-666666
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 8.2/10, nalazi se na Odlično

INTERNATIONAL lokacije najma automobila blizu Dresden Zračna Luka

INTERNATIONAL najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Dresden Zračna Luka

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Dresden Zračna Luka Ostvarite povoljne cijene kod INTERNATIONAL iznajmljivača automobila