AVIS Rostock-laage Zračna Luka

10
00
10
00
 Najam automobila

AVIS Rostock-laage Zračna Luka

Najbolji najam auta na/u Rostock-laage Zračna Luka (RLG), Njemačka. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AVIS Rostock-laage Zračna Luka

Najam AVIS Rostock-laage Zračna Luka

AVIS u Rostock-laage Zračna Luka
AVIS
AVIS
7.3
/10
Vrlo dobro
7
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.4
/10
Čistoća
7
/10
Usluge unajmitelja
6.2
/10
Proces preuzimanja automobila
8.1
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Rostock-laage Zračna Luka

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila AVIS Car Rental u Rostock-laage Zračna Luka pregledalo je 2000+ kupacai ocijenilo 7.3/10. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental u Rostock-laage Zračna Luka je Volkswagen Polo iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 78,82 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Standardan u Rostock-laage Zračna Luka i Kompaktan u Njemačka. Najjeftini Standardan automobil od AVIS Car Rental u Rostock-laage Zračna Luka je Ford Mondeo za 96,72 EUR po danu. Najjeftini Kompaktan automobil od AVIS Car Rental u Rostock-laage Zračna Luka predstavlja Opel Astra za 92,78 EUR po danu.

  SIXT Rent A Car je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Rostock-laage Zračna Luka s prosječnom osjenom od 8/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od SIXT Rent A Car je Volkswagen Polo iz Ekonomski klase za 41,24 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Rostock-laage Zračna Luka je Srednji s cijenama koje pruža SIXT Rent A Car koje se kreću već od 45,70 EUR po danu za Volkswagen Golf Estate.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Njemačka, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža SIXT Rent A Car u Rostock-laage Zračna Luka za Opel Astra, po cijeni od 43,79 EUR po danu.

  Najjeftiniji najam u Rostock-laage Zračna Luka je za Volkswagen Polo koju pruža SIXT Rent A Car. Cijena je samo 41,24 EUR po danu. SIXT Rent A Car je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AVIS na Rostock-laage Zračna Luka

AVIS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: AVIS Car Rental
Adresa: Flughafen Rostock Laage, Laage, 18299
Telefon: 0381 45828919
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.3/10, nalazi se na Vrlo dobro

Najam Auta blizu Rostock-laage Zračna Luka

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Rostock-laage Zračna Luka Ostvarite povoljne cijene kod AVIS iznajmljivača automobila