Najam Auta Međunarodna Zračna Luka Bengaluru

10
00
10
00
 Najam automobila

Najam Auta Međunarodna Zračna Luka Bengaluru

Najbolji najam auta na/u Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR), Indija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Auta na/u Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR), Indija

Savjeti za najam automobila u Međunarodna Zračna Luka Bengaluru

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najpopularnija klasa najma automobila u Međunarodna Zračna Luka Bengaluru je vozilo sa 7 sjedala s cijenama koje pruža Sstravels koje se kreću već od 106,23 USD po danu za Toyota Innova.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Indija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Sstravels u Međunarodna Zračna Luka Bengaluru za Tata Indica, po cijeni od 55,48 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Indija je Avis (prosječna ocjena 0/10 na temelju ocjena + kupaca). Najjeftiniji model automobila u Međunarodna Zračna Luka Bengaluru je vozilo sa 7 sjedala Suzuki Ertiga s cijenama koje se kreću već od 85,86 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Figo. Njena cijena počinje već od 61,51 USD po danu od Avis iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 0/10 na temelju + ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Međunarodna Zračna Luka Bengaluru je za Hyundai i10 koju pruža Mylescars. Cijena je samo 54,23 USD po danu. Mylescars još nisu ocijenili naši kupci, učinite to prvi!

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Najbolje lokacije za najam auta blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR)

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Međunarodna Zračna Luka Bengaluru tvrtka iznajmljivač automobila

Sstravels
Sstravels
Najam Auta blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
2 lokacije: prikaži adrese
Sstravels lokacije najma automobila blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
S.S.TRAVELS Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR)
Kontakti:
Meet and greet service at Bangalore Airport - BLR; 3/1 GROUND FLOOR,BDA SHOPPING COMPLEX, INDINAGAR BANGALORE, BANGALORE
+91-8179368619/ +91-7093038049/+91-9397021289
S.S.TRAVELS Bangalore Centar 28.01 km / 17.4 mi
Kontakti:
A-45 RAVI BUILDING JALHALI VILLAGE NEAR:HMT COLONY BANGALORE , BANGALORE, 560 008
0091-8179368619
Eco-Rent-A-Car
Eco-Rent-A-Car
Najam Auta blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
2 lokacije: prikaži adrese
Eco-Rent-A-Car lokacije najma automobila blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
ECO RENT A CAR Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR)
Kontakti:
Kempegowda International Airport, Banglore
+919654999666 / 011 4079 4079
ECO RENT A CAR Bangalore Centar 28.01 km / 17.4 mi
Kontakti:
No. 990 12th Main, 1st Cross, Indiranagar, HAL 2nd stage, Bangalore, -560038, India
+919654999666 / 011 4079 4079
Avis
Avis
Najam Auta blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
2 lokacije: prikaži adrese
Avis lokacije najma automobila blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
AVIS Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR)
Kontakti:
Kempegowda International Airport, Bangalore
91 124 4724888
AVIS Bangalore Centar 28.01 km / 17.4 mi
Kontakti:
Bangalore International Airport, Bangalore, 560043
91 124 4724888
Mylescars
Mylescars
Najam Auta blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
1 lokacija: prikaži adresu
Mylescars lokacije najma automobila blizu Međunarodna Zračna Luka Bengaluru
MYLESCARS Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR)
Kontakti:
BIAL Kempegowda - Bngalore Airport
+91 8882222222

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Međunarodna Zračna Luka Bengaluru (BLR) Ostvarite povoljne cijene kod S.S.TRAVELS, ECO RENT A CAR, AVIS & MYLESCARS iznajmljivača automobila