EUROPCAR Petach Tikva
10
00
10
00
 Najam automobila

EUROPCAR Petach Tikva

Najbolji najam auta na/u Petach Tikva, Izrael. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

EUROPCAR Petach Tikva

EUROPCAR najam auta na/u Petach Tikva

Savjeti za najam automobila u Petach Tikva

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Europcar u Petach Tikva pregledalo je 100+ kupacai ocijenilo 6.8/10. Najjeftiniji automobil od Europcar u Petach Tikva je Suzuki Alto iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 22,16 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Izrael. Najjeftini Ekonomski automobil od Europcar u Petach Tikva predstavlja Ford Fiesta za 25,85 EUR po danu.

  Dollar-Thrifty je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Petach Tikva s prosječnom osjenom od 6.9/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Dollar-Thrifty je Smart Fortwo iz Mini klase za 19,53 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Izrael, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Dollar-Thrifty u Petach Tikva za Kia Picanto, po cijeni od 20,67 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Nissan Micra. Njena cijena počinje već od 9,59 EUR po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.4/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Petach Tikva je za Hyundai i10 koju pruža AVIS Car Rental. Cijena je samo 6,37 EUR po danu. AVIS Car Rental je ocijenilo 50+ kupaca s prosječnom ocjenom od 5.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o EUROPCAR na Petach Tikva

EUROPCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Europcar
Adresa: 80 Hayarkon St., Tel Aviv , 63432
Telefon: +972-3-6335252
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.

EUROPCAR cijene najma automobila na/u Zračna Luka Tel Aviv Ben Gurion (TLV)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Europcar
Europcar
od: 22 EUR od: 26 EUR od: 104 EUR od: 129 EUR od: 52 EUR od: 48 EUR
Dollar
Dollar
od: 15 EUR od: 16 EUR
Thrifty
Thrifty
od: 30 EUR od: 25 EUR od: 40 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 23 EUR od: 25 EUR od: 77 EUR od: 107 EUR od: 84 EUR od: 100 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 26 EUR od: 30 EUR od: 166 EUR od: 76 EUR od: 43 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 34 EUR od: 34 EUR od: 84 EUR od: 54 EUR
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
od: 29 EUR od: 24 EUR od: 186 EUR od: 85 EUR od: 83 EUR
Cal-Auto
Cal-Auto
od: 27 EUR od: 27 EUR od: 60 EUR od: 79 EUR
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
od: 37 EUR od: 40 EUR od: 160 EUR od: 93 EUR od: 89 EUR
Enterprise
Enterprise
od: 25 EUR od: 26 EUR od: 187 EUR od: 117 EUR od: 63 EUR
International Supplier
International Supplier
od: 34 EUR od: 32 EUR od: 121 EUR od: 224 EUR od: 72 EUR
Alamo
Alamo
od: 36 EUR od: 39 EUR od: 58 EUR
Alamo
Alamo
od: 34 EUR od: 37 EUR

EUROPCAR lokacije najma automobila blizu Petach Tikva

EUROPCAR najam auta na obližnjoj zračnoj luci

EUROPCAR najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Petach Tikva

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Ramla 18.17 km / 11.29 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Petach Tikva Ostvarite povoljne cijene kod EUROPCAR iznajmljivača automobila