Najam Auta Zračna Luka Nairobi

10
00
10
00
 Najam automobila

Najam Auta Zračna Luka Nairobi

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Nairobi (NBO), Kenija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Auta na/u Zračna Luka Nairobi (NBO), Kenija

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Nairobi

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Za najpopularniji model automobila za najam u Kenija, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Zračna Luka Nairobi za Renault Duster, po cijeni od 66,96 EUR po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Kenija je SIXT Rent A Car (prosječna ocjena 0/10 na temelju ocjena + kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka Nairobi je Karavan Toyota Auris s cijenama koje se kreću već od 62,92 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Džip Toyota Rav4. Njena cijena počinje već od 136,75 EUR po danu od SIXT Rent A Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 0/10 na temelju + ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Nairobi je za Mitsubishi Lancer koju pruža Europcar. Cijena je samo 49,10 EUR po danu. Europcar još nisu ocijenili naši kupci, učinite to prvi!

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Najbolje lokacije za najam auta blizu Zračna Luka Nairobi (NBO)

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zračna Luka Nairobi tvrtka iznajmljivač automobila

Europcar
Europcar
Najam Auta blizu Zračna Luka Nairobi
2 lokacije: prikaži adrese
Europcar lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Nairobi
EUROPCAR Zračna Luka Nairobi (NBO)
Kontakti:
JOMO KENYATTA INTERNATIONAL APT, MAIN ARRIVAL LOUNGE, NAIROBI, 14376
254 20 822625
EUROPCAR Zračna Luka Nairobi (NBO)
Kontakti:
JOMO KENYATTA INTERNATIONAL AIRPORT, NAIROBI, 100
254 792 955307
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Najam Auta blizu Zračna Luka Nairobi
2 lokacije: prikaži adrese
AVIS Car Rental lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Nairobi
AVIS Zračna Luka Nairobi (NBO)
Kontakti:
Jomo Kenyatta Int Airport, Nairobi, 00100
(254) (254) 731 663000
AVIS Nairobi Downtown 16.75 km / 10.41 mi
Kontakti:
College House, Nairobi, 00100
(254) 731 663000
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
Najam Auta blizu Zračna Luka Nairobi
2 lokacije: prikaži adrese
SIXT Rent A Car lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Nairobi
SIXT Zračna Luka Nairobi (NBO)
Kontakti:
Airport Road, Nairobi, 501
+2543751431
SIXT Nairobi Downtown 16.75 km / 10.41 mi
Kontakti:
Valley View Office Park, B, Off Limuru Road, Nairobi, 200
-724000857
International Supplier
International Supplier
Najam Auta blizu Zračna Luka Nairobi
1 lokacija: prikaži adresu
International Supplier lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Nairobi
INTERNATIONAL Zračna Luka Nairobi (NBO)
Kontakti:
Airport Road, Nairobi, 501
+2543751431

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Nairobi (NBO) Ostvarite povoljne cijene kod EUROPCAR, AVIS, SIXT & INTERNATIONAL iznajmljivača automobila