Najam Kombija Zračna Luka Beirut

10
00
10
00
Najam Kombija Zračna Luka Beirut

Najam Kombija Zračna Luka Beirut

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Beirut (BEY), Libanon. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Kombija Zračna Luka Beirut

BUDGET u Zračna Luka Beirut
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Odlično
8.2
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.1
/10
Čistoća
8.5
/10
Usluge unajmitelja
8.7
/10
Proces preuzimanja automobila
8.8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 100 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Beirut

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombija su kategorija koja se često rezervira u Zračna Luka Beirut. Najjeftini Kombija predstavlja Dacia Logan MCV koju pruža City-Car u Zračna Luka Beirut. Cijena kreće već od 42,97 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Kombija od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Zračna Luka Beirut, obratite pozornost na Budget Car Rental. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 100+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.5/10. Kombija vozilo koje Budget Car Rental nudi u Zračna Luka Beirut po najnižoj cijeni je Mercedes Vito. Cijena joj je oko 120,93 USD po danu.

  Budget Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Beirut s prosječnom osjenom od 8.5/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental je Hyundai i10 iz Ekonomski klase za 22,16 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Libanon, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Budget Car Rental u Zračna Luka Beirut za Hyundai i10, po cijeni od 22,16 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Beirut je za Hyundai i10 koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 22,16 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombija lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Beirut

Kombija najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Beirut

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Zahle 38.08 km / 23.66 mi

Most Popular car groups near Zračna Luka Beirut

7 seater car rental at Zračna Luka Beirut

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Kia Carens 7 Places | 1 Bags
 • Mercedes Vito 7 Places | 1 Bags
 • Dacia Logan MCV 7 Places | 1 Bags

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Beirut Ostvarite povoljne cijene kod Kombija iznajmljivača automobila