AVIS Terre Rouge
10
00
10
00
 Najam automobila

AVIS Terre Rouge

Najbolji najam auta na/u Terre Rouge, Mauricijus. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AVIS Terre Rouge

AVIS najam auta na/u Terre Rouge

Savjeti za najam automobila u Terre Rouge

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila AVIS Car Rental u Terre Rouge pregledalo je 10+ kupacai ocijenilo 7.2/10. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental u Terre Rouge je Hyundai i10 iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 45,87 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Mini u Mauricijus. Najjeftini Mini automobil od AVIS Car Rental u Terre Rouge predstavlja Hyundai i10 za 45,87 EUR po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Terre Rouge s prosječnom osjenom od 7.8/10, na temelju 50+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Suzuki Alto iz Mini klase za 39,01 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Mauricijus, Mini, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Terre Rouge za Suzuki Alto, po cijeni od 39,01 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Mini Suzuki Celerio. Njena cijena počinje već od 29,19 EUR po danu od Royal-Car-Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 0/10 na temelju + ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Terre Rouge je za Hyundai i10 koju pruža OLA Mauritius . Cijena je samo 26,36 EUR po danu. OLA Mauritius je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AVIS na Terre Rouge

AVIS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: AVIS Car Rental
Adresa: Poste De Flacq, Belle Mare
Telefon: (230) 402 2600
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.

AVIS cijene najma automobila na/u Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 46 EUR od: 88 EUR od: 66 EUR od: 103 EUR
OLA Mauritius
OLA Mauritius
od: 26 EUR od: 35 EUR od: 125 EUR
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
od: 29 EUR od: 29 EUR od: 57 EUR
First Car Rental
First Car Rental
od: 43 EUR od: 43 EUR od: 98 EUR od: 237 EUR od: 64 EUR od: 98 EUR
Pingouin-Car
Pingouin-Car
od: 31 EUR od: 37 EUR od: 99 EUR od: 56 EUR od: 62 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 45 EUR od: 48 EUR od: 55 EUR od: 84 EUR
Europcar
Europcar
od: 46 EUR od: 57 EUR od: 129 EUR od: 112 EUR od: 126 EUR od: 121 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 41 EUR od: 45 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 40 EUR od: 47 EUR
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
od: 32 EUR od: 37 EUR od: 58 EUR od: 65 EUR
International Supplier
International Supplier
od: 50 EUR od: 56 EUR
Green-Motion
Green-Motion
od: 60 EUR od: 52 EUR od: 157 EUR
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
od: 27 EUR od: 34 EUR
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
od: 29 EUR od: 31 EUR od: 117 EUR od: 61 EUR
Thrifty
Thrifty
od: 46 EUR od: 49 EUR
Surprice
Surprice
od: 61 EUR od: 71 EUR od: 85 EUR

AVIS lokacije najma automobila blizu Terre Rouge

AVIS najam auta na obližnjoj zračnoj luci

AVIS najam auta u najbližim gradovima

AVIS najam auta u morskim lukama

Najam Auta blizu Terre Rouge

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Terre Rouge Ostvarite povoljne cijene kod AVIS iznajmljivača automobila