LOCATIONAUTO Zračna Luka Agadir
10
00
10
00
 Najam automobila

LOCATIONAUTO Zračna Luka Agadir

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Agadir (AGA), Maroko. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

LOCATIONAUTO Zračna Luka Agadir

LOCATIONAUTO najam auta na/u Zračna Luka Agadir

LOCATIONAUTO u Zračna Luka Agadir
LOCATIONAUTO
LOCATIONAUTO
6.5
/10
Dobro
6.4
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
6.4
/10
Čistoća
6.2
/10
Usluge unajmitelja
6.4
/10
Proces preuzimanja automobila
6.9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Agadir

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila LocationAuto u Zračna Luka Agadir pregledalo je 500+ kupacai ocijenilo 6.5/10. Najjeftiniji automobil od LocationAuto u Zračna Luka Agadir je Fiat Panda iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 16,78 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Maroko. Najjeftini Ekonomski automobil od LocationAuto u Zračna Luka Agadir predstavlja Suzuki Celerio za 16,78 USD po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Agadir s prosječnom osjenom od 7.2/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Kia Picanto iz Mini klase za 37,56 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Maroko, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Zračna Luka Agadir za Peugeot 206, po cijeni od 40,58 USD po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski predstavio je Dirent (ocjenjen 5.8/10 na temelju 100+ kupaca). Vozilo je Renault Clio, po cijeni od 35,06 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Dacia Logan. Njena cijena počinje već od 23,70 USD po danu od Dollar Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.5/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Agadir je za Fiat Panda koju pruža Wanalou. Cijena je samo 14,82 USD po danu. Wanalou je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.2/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o LOCATIONAUTO na Zračna Luka Agadir

LOCATIONAUTO
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: LocationAuto
Adresa: Airport Agadir Al Massira , Arrivals Hall, 80000
Telefon: +212676010152
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Upoznajte i ugovorite. — Predstavnik agencije za iznajmljivanje vozila dočekat će vas u zračnoj luci i odvesti do mjesta preuzimanja vozila.
Ocjena: 6.5/10, nalazi se na Dobro

LOCATIONAUTO cijene najma automobila na/u Zračna Luka Agadir

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Egotičan
Egotičan
LocationAuto
LocationAuto
od: 17 USD od: 17 USD od: 268 USD od: 108 USD od: 424 USD
Hire-Group
Hire-Group
od: 15 USD od: 17 USD od: 131 USD od: 82 USD od: 77 USD
Europcar
Europcar
od: 38 USD od: 41 USD od: 95 USD od: 201 USD od: 65 USD od: 125 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 42 USD od: 36 USD od: 122 USD od: 89 USD od: 75 USD od: 72 USD
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
od: 16 USD od: 17 USD od: 166 USD od: 20 USD od: 33 USD od: 275 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 31 USD od: 32 USD od: 46 USD od: 75 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 32 USD od: 31 USD od: 35 USD od: 111 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 41 USD od: 54 USD od: 73 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 32 USD od: 29 USD od: 95 USD od: 58 USD od: 68 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 31 USD od: 24 USD od: 91 USD od: 48 USD od: 60 USD
Wanalou
Wanalou
od: 15 USD od: 24 USD od: 70 USD od: 50 USD
Flizzr
Flizzr
od: 27 USD od: 30 USD od: 28 USD od: 46 USD
Green-Motion
Green-Motion
od: 15 USD od: 17 USD od: 114 USD od: 82 USD od: 77 USD
Budget
Budget
od: 34 USD od: 41 USD od: 126 USD od: 48 USD od: 78 USD
Dirent
Dirent
od: 22 USD od: 35 USD od: 162 USD od: 34 USD od: 45 USD
Firefly
Firefly
od: 27 USD od: 31 USD od: 104 USD od: 60 USD

LOCATIONAUTO lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Agadir

LOCATIONAUTO najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Agadir

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Agadir Ostvarite povoljne cijene kod LOCATIONAUTO iznajmljivača automobila