Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice

10
lis.
pon.
2023
10
00
17
lis.
pon.
2023
10
00
Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice

Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice

Najbolji najam auta Katowice Zračna Luka Pyrzowice (KTW), Poljska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Egotičan Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice

HERTZ u Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice
HERTZ
HERTZ
9.2
/10
Odlično
8.7
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.4
/10
Čistoća
9.4
/10
Usluge unajmitelja
9.3
/10
Proces preuzimanja automobila
9.4
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Katowice Zračna Luka Pyrzowice

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kabriolet su kategorija koja se često rezervira u Katowice Zračna Luka Pyrzowice. Najjeftini Kabriolet predstavlja BMW 4 Series Convertible koju pruža Thrifty u Katowice Zračna Luka Pyrzowice. Cijena kreće već od 104,95 USD po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Katowice Zračna Luka Pyrzowice s prosječnom osjenom od 9.2/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Kia Picanto iz Mini klase za 20,11 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Katowice Zračna Luka Pyrzowice je Kompaktan s cijenama koje pruža Hertz Car Hire koje se kreću već od 25,67 USD po danu za Ford Focus.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Poljska, Mini, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Katowice Zračna Luka Pyrzowice za Kia Picanto, po cijeni od 20,11 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Poljska je Global-Rent-A-Car (prosječna ocjena 6.6/10 na temelju ocjena 1000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Katowice Zračna Luka Pyrzowice je Kompaktan Volkswagen Golf s cijenama koje se kreću već od 27,69 USD po danu.

  Najpopularniji model je Mini Fiat 500. Njena cijena počinje već od 49,67 USD po danu od Global-Rent-A-Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.6/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Katowice Zračna Luka Pyrzowice je za Hyundai Tucson koju pruža Surprice. Cijena je samo 15,87 USD po danu. Surprice još nisu ocijenili naši kupci, učinite to prvi!

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Popularne grupe automobila

Cheap car rentals Katowice Zračna Luka Pyrzowice

Cheapest cars
BMW 4 Series Convertible kabriolet
thrifty
Car rental Katowice Zračna Luka Pyrzowice BMW 4 Series Convertible
2 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
104,95 USD /day

Convertible car rental at Katowice Zračna Luka Pyrzowice

Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
BMW 4 Series Convertible kabriolet
thrifty
Car rental Katowice Zračna Luka Pyrzowice BMW 4 Series Convertible
2 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
104,95 USD /day

Najam Egotičan blizu Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice

Najam Egotičan u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Najam Egotičan Katowice Zračna Luka Pyrzowice Ostvarite povoljne cijene kod Egotičan iznajmljivača automobila