Kabriolet Najam auta Piotrkow Trybunalski

10
00
10
00
Kabriolet Najam auta Piotrkow Trybunalski

Kabriolet Najam auta Piotrkow Trybunalski

Najbolji najam auta na/u Piotrkow Trybunalski, Poljska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Kabriolet Piotrkow Trybunalski

Savjeti za najam automobila u Piotrkow Trybunalski

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kabriolet su kategorija koja se često rezervira u Piotrkow Trybunalski. Najjeftini Kabriolet predstavlja BMW 4 Series Convertible koju pruža Thrifty u Piotrkow Trybunalski. Cijena kreće već od 67,71 USD po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Piotrkow Trybunalski s prosječnom osjenom od 7.6/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Renault Clio iz Ekonomski klase za 24,87 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Poljska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Piotrkow Trybunalski za Ford Focus, po cijeni od 27,15 USD po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan BMW 1 Series. Njena cijena počinje već od 45,60 USD po danu od Global-Rent-A-Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.9/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Piotrkow Trybunalski je za Fiat 500 koju pruža Europcar. Cijena je samo 19,71 USD po danu. Europcar je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.3/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kabriolet lokacije najma automobila blizu Piotrkow Trybunalski

Kabriolet najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Kabriolet najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Piotrkow Trybunalski

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Lodz 41.66 km / 25.89 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Piotrkow Trybunalski Ostvarite povoljne cijene kod Kabriolet iznajmljivača automobila