AVIS Poznanj Zračna Luka Lawica

10
00
10
00
 Najam automobila

AVIS Poznanj Zračna Luka Lawica

Najbolji najam auta na/u Poznanj Zračna Luka Lawica (POZ), Poljska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AVIS Poznanj Zračna Luka Lawica

Najam AVIS Poznanj Zračna Luka Lawica

AVIS u Poznanj Zračna Luka Lawica
AVIS
AVIS
8.2
/10
Odlično
7.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.5
/10
Čistoća
7.8
/10
Usluge unajmitelja
7.8
/10
Proces preuzimanja automobila
7.8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Poznanj Zračna Luka Lawica

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila AVIS Car Rental u Poznanj Zračna Luka Lawica pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 8.2/10. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental u Poznanj Zračna Luka Lawica je Toyota Yaris iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 34,02 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Poljska. Najjeftini Kompaktan automobil od AVIS Car Rental u Poznanj Zračna Luka Lawica predstavlja Seat Leon za 36,98 USD po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Poznanj Zračna Luka Lawica s prosječnom osjenom od 9.4/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Kia Picanto iz Mini klase za 26,99 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Poljska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Poznanj Zračna Luka Lawica za Ford Focus, po cijeni od 32,92 USD po danu.

  Najjeftiniji Kompaktan predstavio je Green-Motion (ocjenjen 5.6/10 na temelju 1000+ kupaca). Vozilo je Volkswagen Golf, po cijeni od 28,68 USD po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Volkswagen Golf. Njena cijena počinje već od 30,91 USD po danu od Global-Rent-A-Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.4/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Poznanj Zračna Luka Lawica je za Toyota Yaris koju pruža Enterprise. Cijena je samo 14,63 USD po danu. Enterprise je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AVIS na Poznanj Zračna Luka Lawica

AVIS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: AVIS Car Rental
Adresa: Bukowska 285, Bukowska 285, Poznan, 60-189
Telefon: (48) 61 849 2335
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 8.2/10, nalazi se na Odlično

AVIS lokacije najma automobila blizu Poznanj Zračna Luka Lawica

AVIS najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Poznanj Zračna Luka Lawica

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Poznanj Zračna Luka Lawica Ostvarite povoljne cijene kod AVIS iznajmljivača automobila