AVIS Zračna Luka Saint Denis

10
00
10
00
 Najam automobila

AVIS Zračna Luka Saint Denis

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Saint Denis (RUN), Reunion. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AVIS Zračna Luka Saint Denis

Najam AVIS Zračna Luka Saint Denis

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Saint Denis

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila AVIS Car Rental u Zračna Luka Saint Denis pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Saint Denis je Renault Twingo iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 56,66 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Reunion. Najjeftini Ekonomski automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Saint Denis predstavlja Renault Twingo za 56,66 EUR po danu.

  SIXT Rent A Car je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Saint Denis s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od SIXT Rent A Car je Renault Clio iz Ekonomski klase za 32,51 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Reunion, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža SIXT Rent A Car u Zračna Luka Saint Denis za Renault Clio, po cijeni od 32,51 EUR po danu.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Saint Denis je za Opel Corsa koju pruža Green-Motion. Cijena je samo 20,26 EUR po danu. Green-Motion je ocijenilo 5+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AVIS na Zračna Luka Saint Denis

AVIS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: AVIS Car Rental
Adresa: Roland Garros Airport, Saint Marie, 97438
Telefon: (0) 825 20 00 25
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.

AVIS lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Saint Denis

AVIS najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Saint Denis

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Saint Denis Ostvarite povoljne cijene kod AVIS iznajmljivača automobila