INTERNATIONAL Zračna Luka Sibiu

10
00
10
00
 Najam automobila

INTERNATIONAL Zračna Luka Sibiu

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Sibiu (SBZ), Rumunjska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

INTERNATIONAL Zračna Luka Sibiu

Najam INTERNATIONAL Zračna Luka Sibiu

INTERNATIONAL u Zračna Luka Sibiu
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
7.3
/10
Vrlo dobro
7.5
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
6.3
/10
Čistoća
7.9
/10
Usluge unajmitelja
6.9
/10
Proces preuzimanja automobila
8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 50 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Sibiu

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila International Supplier u Zračna Luka Sibiu pregledalo je 50+ kupacai ocijenilo 7.3/10. Najjeftiniji automobil od International Supplier u Zračna Luka Sibiu je Toyota Aygo iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 30,26 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Standardan u Zračna Luka Sibiu i Kompaktan u Rumunjska. Najjeftini Standardan automobil od International Supplier u Zračna Luka Sibiu je Opel Insignia za 46,77 EUR po danu. Najjeftini Kompaktan automobil od International Supplier u Zračna Luka Sibiu predstavlja Opel Astra za 46,77 EUR po danu.

  Klass-Wagen je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Sibiu s prosječnom osjenom od 9.1/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Klass-Wagen je Volkswagen Golf iz Kompaktan klase za 9,80 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Sibiu je Srednji s cijenama koje pruža Klass-Wagen koje se kreću već od 13,78 EUR po danu za Volkswagen Golf Variant.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Rumunjska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Klass-Wagen u Zračna Luka Sibiu za Volkswagen Golf, po cijeni od 9,80 EUR po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Rumunjska je Klass-Wagen (prosječna ocjena 9.1/10 na temelju ocjena 2000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka Sibiu je Srednji Volkswagen Golf Variant s cijenama koje se kreću već od 13,78 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Volkswagen Golf. Njena cijena počinje već od 9,80 EUR po danu od Klass-Wagen iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 9.1/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Sibiu je za Volkswagen Golf koju pruža Klass-Wagen. Cijena je samo 9,80 EUR po danu. Klass-Wagen je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 9.1/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o INTERNATIONAL na Zračna Luka Sibiu

INTERNATIONAL
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: International Supplier
Adresa: Soseaua Alba Iulia 73, Sibiu, 550052
Telefon: +40-755-126988
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.3/10, nalazi se na Vrlo dobro

INTERNATIONAL lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Sibiu

INTERNATIONAL najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Sibiu

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Sibiu 4.44 km / 2.76 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Sibiu Ostvarite povoljne cijene kod INTERNATIONAL iznajmljivača automobila