Kabriolet Najam auta Novi Sad
10
00
10
00
Kabriolet Najam auta Novi Sad

Kabriolet Najam auta Novi Sad

Najbolji najam auta na/u Novi Sad, Srbija. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Kabriolet najam auta na/u Novi Sad

SURPRICE u Novi Sad
SURPRICE
SURPRICE
9.2
/10
Odlično
9.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.2
/10
Čistoća
9
/10
Usluge unajmitelja
9.2
/10
Proces preuzimanja automobila
9.4
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 25 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Novi Sad

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kabriolet su kategorija koja se često rezervira u Novi Sad. Najjeftini Kabriolet predstavlja Fiat 500 Convertible koju pruža Europcar u Novi Sad. Cijena kreće već od 57,81 USD po danu.

  SurPrice Car Rentals je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Novi Sad s prosječnom osjenom od 9.2/10, na temelju 25+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od SurPrice Car Rentals je Fiat Panda iz Mini klase za 81,27 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Srbija, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža SurPrice Car Rentals u Novi Sad za Hyundai i20, po cijeni od 109,17 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 20,57 USD po danu od AVIS Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.4/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Novi Sad je za Chevrolet Spark koju pruža AVIS Car Rental. Cijena je samo 17,57 USD po danu. AVIS Car Rental je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kabriolet cijene najma automobila na/u Novi Sad

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Europcar
Europcar
od: 31 USD od: 36 USD od: 98 USD od: 58 USD od: 102 USD od: 93 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 18 USD od: 21 USD od: 95 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 30 USD od: 34 USD od: 109 USD od: 143 USD
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
od: 81 USD od: 109 USD od: 296 USD od: 158 USD

Najam Auta blizu Novi Sad

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Novi Sad Ostvarite povoljne cijene kod Kabriolet iznajmljivača automobila