BUDGET Enfidha Zračna Luka
10
00
10
00
 Najam automobila

BUDGET Enfidha Zračna Luka

Najbolji najam auta na/u Enfidha Zračna Luka (NBE), Tunis. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

BUDGET Enfidha Zračna Luka

BUDGET najam auta na/u Enfidha Zračna Luka

BUDGET u Enfidha Zračna Luka
BUDGET
BUDGET
3.5
/10
Loše
3.7
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
3.6
/10
Čistoća
2.7
/10
Usluge unajmitelja
4.5
/10
Proces preuzimanja automobila
2.9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 25 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Enfidha Zračna Luka

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Budget Car Rental u Enfidha Zračna Luka pregledalo je 25+ kupacai ocijenilo 3.5/10. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental u Enfidha Zračna Luka je Fiat Punto iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 39,09 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Tunis. Najjeftini Ekonomski automobil od Budget Car Rental u Enfidha Zračna Luka predstavlja Fiat Punto za 39,09 USD po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Enfidha Zračna Luka s prosječnom osjenom od 6.2/10, na temelju 50+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Kia Picanto iz Mini klase za 30,96 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Tunis, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Enfidha Zračna Luka za Hyundai i20, po cijeni od 32,60 USD po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski predstavio je Budget Car Rental (ocjenjen 3.5/10 na temelju 25+ kupaca). Vozilo je Fiat Punto, po cijeni od 39,09 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Enfidha Zračna Luka je za Kia Picanto koju pruža Europcar. Cijena je samo 30,96 USD po danu. Europcar je ocijenilo 50+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.2/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o BUDGET na Enfidha Zračna Luka

BUDGET
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Budget Car Rental
Adresa: Enfidha International Airport, Enfidha, 4030
Telefon: + 216 20 35 3377
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 3.5/10, nalazi se na Loše

BUDGET cijene najma automobila na/u Enfidha Zračna Luka

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 39 USD od: 132 USD
Europcar
Europcar
od: 31 USD od: 33 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 49 USD od: 57 USD od: 61 USD
SGF Tunisia Rent A Car
SGF Tunisia Rent A Car
od: 108 USD od: 402 USD

BUDGET lokacije najma automobila blizu Enfidha Zračna Luka

BUDGET najam auta na obližnjoj zračnoj luci

BUDGET najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Enfidha Zračna Luka

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Enfidha Zračna Luka Ostvarite povoljne cijene kod BUDGET iznajmljivača automobila