THRIFTY Coventry

5
lis.
sri.
2023
10
00
12
lis.
sri.
2023
10
00
 Najam automobila

THRIFTY Coventry

Najbolji najam auta Coventry, Ujedinjeno Kraljevstvo. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

THRIFTY Coventry

Najam THRIFTY THRIFTY Coventry

THRIFTY u THRIFTY Coventry
THRIFTY
THRIFTY
7.4
/10
Vrlo dobro
7.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.5
/10
Čistoća
7.3
/10
Usluge unajmitelja
6.6
/10
Proces preuzimanja automobila
7.2
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 1000 glasova i ocjena korisnika

THRIFTY je poznata i popularna tvrtka koja posluje u mnogim zemljama i gradovima, uključujući THRIFTY Coventry. Ako ste ikada razmišljali o unajmljivanju automobila dok ste putovali, vjerojatno ste čuli za ovu tvrtku. Iznajmljivanje automobila kod THRIFTY THRIFTY Coventry odlična je prilika za unajmljivanje automobila bilo koje vrste po povoljnoj cijeni cijene. Osim toga, THRIFTY je poznat po svojoj izvrsnoj pouzdanosti, ima samo moderne automobile koji redovito prolaze tehnički pregled.

Savjeti za najam automobila u Coventry

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Thrifty Car Rental u Coventry pregledalo je 1000+ kupacai ocijenilo 7.3/10. Najjeftiniji automobil od Thrifty Car Rental u Coventry je Fiat 500 iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 20,43 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Standardan u Ujedinjeno Kraljevstvo. Najjeftini Standardan automobil od Thrifty Car Rental u Coventry predstavlja Hyundai i40 za 43,48 USD po danu.

  Alamo je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Coventry s prosječnom osjenom od 8.7/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Alamo je Toyota Aygo iz Mini klase za 32,14 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Ujedinjeno Kraljevstvo, Srednji, najjeftiniju cijenu pruža Alamo u Coventry za Skoda Octavia, po cijeni od 41,62 USD po danu.

  Najpopularniji model je Srednji Skoda Octavia. Njena cijena počinje već od 20,13 USD po danu od Hertz Car Hire iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.3/10 na temelju 5000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Coventry je za Toyota IQ koju pruža Green-Motion. Cijena je samo 8,26 USD po danu. Green-Motion je ocijenilo 5000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.2/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Ako tražite predstavništvo THRIFTY u THRIFTY Coventry, to bi moglo biti malo zbunjujuće. Postoji mnogo mjesta za iznajmljivanje automobila THRIFTY THRIFTY Coventry, a ne nalaze se sva u središtu grada. Odaberete li pogrešan ured, morat ćete proći kroz cijeli grad kako biste stigli na odredište. U ovom slučaju, Bocubo će pomoći. Dajemo sve od sebe da možete pronaći najbliži THRIFTY rent-a-car u THRIFTY Coventry u samo 2 klika.

Informacije o THRIFTY THRIFTY Coventry

Automobili za iznajmljivanje kod THRIFTY THRIFTY Coventry

THRIFTY THRIFTY Coventry nudi veliki izbor automobila. To je jedan od mnogih razloga zašto mnogi ljudi odabiru THRIFTY najam automobila THRIFTY Coventry. Automobilska flota tvrtke uključuje sedane i hatchbackove, karavane, džipove, kabriolete i izvršne automobile raznih popularnih marki:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, itd.

Ovi i mnogi drugi automobili mogu se unajmiti kod THRIFTY THRIFTY Coventry. Svi su bez značajnijih oštećenja iu stalnom su održavanju.

THRIFTY
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Thrifty Car Rental
Adresa: 163 Fordhouse Lane, Stirchley, , Birmingham, B30 3AG
Telefon: +44 1494292310
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.
Ocjena: 7.4/10, nalazi se na Vrlo dobro

Još jedan razlog za odabir THRIFTY THRIFTY Coventry je pouzdanost ove tvrtke. Djeluje već dugi niz godina i dobio je izuzetno pozitivne povratne informacije. Svi procesi u THRIFTY rental THRIFTY Coventry su pojednostavljeni, tako da nema teških situacija. Od samog trenutka rezervacije automobila do preuzimanja ključeva, sve faze su jednostavne i jasne. Odabrani automobil uvijek će vas čekati u uredu THRIFTY THRIFTY Coventry. Ovdje se sigurno nećete susresti sa situacijom da auto još nije stigao na punkt ili vam se ponudi krivo vozilo. Kod THRIFTY THRIFTY Coventry sve radi kao podmazano.

Ako automobil ima manje ogrebotine, one se evidentiraju u ugovoru. Stoga možete biti sigurni da vam prilikom povrata automobila neće biti naplaćene ogrebotine s kojima nemate nikakve veze. THRIFTY THRIFTY Coventry poštuje svoje kupce i nastoji njihovo putovanje učiniti što ugodnijim i opuštajućim.

Najam THRIFTY blizu THRIFTY Coventry

Kako odabrati automobil za najam kod THRIFTY THRIFTY Coventry

Odabir automobila kod THRIFTY u THRIFTY Coventry vrlo je jednostavan. Kako biste napravili pravi izbor, prvo shvatite zašto trebate unajmiti automobil. Na primjer, ako tražite jeftinu i udobnu opciju da stignete od zračne luke do centra grada ili da se vozite gradom s malo prtljage, hatchback ili limuzina će vam odgovarati. Najam automobila u THRIFTY Coventry THRIFTY nudi najjeftinije opcije u ovoj klasi. Osim toga, uštedjet ćete mnogo na gorivu.

Ako vaše putovanje uključuje terensku vožnju, SUV je dobar izbor. Treba napomenuti da THRIFTY najam automobila u THRIFTY Coventry nudi nekoliko vozila ove klase. Ako ste zainteresirani za ekstremne avanture i namjeravate se voziti u šume, stepe, prerije, terenski automobil će biti izvrsna opcija. THRIFTY iznajmljivanje u THRIFTY Coventry nudi mnogo automobila za iznajmljivanje po poštenim cijenama. Ako ne trebate samo dobru prohodnost nego i veliki prtljažnik, odaberite karavan.

Za putovanje s mnogo putnika ili velikom količinom tereta, unajmite VAN. Odabirom najma automobila THRIFTY u THRIFTY Coventry, imate priliku unajmiti prostran automobil koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Najam THRIFTY u najbližim gradovima

THRIFTY najam automobila THRIFTY Coventry s Bocubo agregatorom

Ako tražite THRIFTY najam automobila THRIFTY Coventry, možemo vam pomoći pronaći najjeftiniju i najpouzdaniju opciju te najbliži ured. Naša usluga stvorena je kako bi vam pomogla da brzo pronađete najbolje automobile za kratkoročni najam. Uz Bocubo možete iznajmiti automobil u samo nekoliko klikova. Zahvaljujući Bocubu, THRIFTY najam automobila THRIFTY Coventry postao je još brži i praktičniji.

Za korištenje Bocubo agregatora samo označite svoju lokaciju i na koliko dana želite unajmiti vozilo. Osim toga, možete odabrati opciju "Povratak na drugu lokaciju".

Za nekoliko sekundi vidjet ćete sve ponude za najam automobila u THRIFTY Coventry. Naša usluga pokazat će vam najbliže urede za iznajmljivanje i najjeftinije opcije koje nude različite tvrtke. Ne morate gubiti vrijeme obilazeći različite rent-a-car urede i razgovarajući s menadžerima kako biste saznali sve uvjete i cijene. Sve smo već učinili za vas. Iznajmljivanje automobila kod THRIFTY THRIFTY Coventry s Bocubom izvrsna je opcija da rezervirate i unajmite automobil u nekoliko minuta.

Zašto koristiti Bocubo za iznajmljivanje automobila kod THRIFTY THRIFTY Coventry?

Bocubo okuplja najbolje ponude najpouzdanijih tvrtki za iznajmljivanje automobila. S našim agregatorom brzo ćete pronaći najbliži THRIFTY ured i rezervirati automobil za preuzimanje na zakazani dan. Također možete usporediti ponude THRIFTY i drugih tvrtki kako biste odabrali najatraktivnije uvjete i najniže cijene.

Pokazujemo vam najbliže urede. Stoga se više ne morate voziti po cijelom gradu u potrazi za uredom za iznajmljivanje. Odaberite željenu točku i automobil, rezervirajte i platite. Nakon toga samo dođite u ured iznajmljivača na traženi datum i za nekoliko minuta dobit ćete ključeve. Bez čekanja u redu i dugog ispunjavanja formulara! S Bocubom možete iznajmiti svoj savršeni automobil za nekoliko minuta!

Najam Auta blizu THRIFTY Coventry

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na THRIFTY Coventry Ostvarite povoljne cijene kod THRIFTY iznajmljivača automobila