Džip Najam Weybridge

10
00
10
00
Džip Najam Weybridge

Džip Najam Weybridge

Najbolji najam auta na/u Weybridge, Ujedinjeno Kraljevstvo. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Džip Weybridge

Savjeti za najam automobila u Weybridge

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Džip su kategorija koja se često rezervira u Weybridge. Najjeftini Džip predstavlja Nissan X-Trail koju pruža Enterprise u Weybridge. Cijena kreće već od 47,59 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Džip od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Weybridge, obratite pozornost na Enterprise. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.5/10. Džip vozilo koje Enterprise nudi u Weybridge po najnižoj cijeni je Nissan X-Trail. Cijena joj je oko 47,59 USD po danu.

  Enterprise je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Weybridge s prosječnom osjenom od 8.5/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Enterprise je Toyota Aygo iz Mini klase za 21,05 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Ujedinjeno Kraljevstvo, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Enterprise u Weybridge za Ford Focus, po cijeni od 30,45 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Weybridge je za Toyota Aygo koju pruža Enterprise. Cijena je samo 21,05 USD po danu. Enterprise je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Džip lokacije najma automobila blizu Weybridge

Džip najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Džip najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Weybridge

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Most Popular car groups near Weybridge

SUV rental at Weybridge

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • Jeep Grand Cherokee 5 Places | 2 Bags

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Weybridge Ostvarite povoljne cijene kod Džip iznajmljivača automobila