Najam Kombija Zračna Luka Fort Lauderdale

10
00
10
00
Najam Kombija Zračna Luka Fort Lauderdale

Najam Kombija Zračna Luka Fort Lauderdale

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Fort Lauderdale (FLL), Sjedinjene Američke Države. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Kombija Zračna Luka Fort Lauderdale

ENTERPRISE u Zračna Luka Fort Lauderdale
ENTERPRISE
ENTERPRISE
8.7
/10
Odlično
8.2
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.6
/10
Čistoća
8.9
/10
Usluge unajmitelja
8.6
/10
Proces preuzimanja automobila
8.9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Fort Lauderdale

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombija su kategorija koja se često rezervira u Zračna Luka Fort Lauderdale. Najjeftini Kombija predstavlja Kia Sedona koju pruža E-Z Rent A Car u Zračna Luka Fort Lauderdale. Cijena kreće već od 24,23 EUR po danu.

  Ako želite unajmiti Kombija od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Zračna Luka Fort Lauderdale, obratite pozornost na Enterprise. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.7/10. Kombija vozilo koje Enterprise nudi u Zračna Luka Fort Lauderdale po najnižoj cijeni je Nissan Frontier Pickup. Cijena joj je oko 35,93 EUR po danu.

  Enterprise je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Fort Lauderdale s prosječnom osjenom od 8.7/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Enterprise je Nissan Frontier Pickup iz Kombija klase za 35,93 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Fort Lauderdale je Ekonomski s cijenama koje pruža Enterprise koje se kreću već od 41,19 EUR po danu za Mitsubishi Mirage.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Sjedinjene Američke Države, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Enterprise u Zračna Luka Fort Lauderdale za Ford Ecosport, po cijeni od 40,12 EUR po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Sjedinjene Američke Države je Alamo (prosječna ocjena 8.4/10 na temelju ocjena 10000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka Fort Lauderdale je Ekonomski Kia Rio s cijenama koje se kreću već od 39,12 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Džip Toyota Rav4. Njena cijena počinje već od 51,54 EUR po danu od Alamo iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.4/10 na temelju 10000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Fort Lauderdale je za Toyota Yaris koju pruža NU Car Rental. Cijena je samo 11,99 EUR po danu. NU Car Rental je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 3.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombija lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Fort Lauderdale

Kombija najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Kombija najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Fort Lauderdale

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Fort Lauderdale Ostvarite povoljne cijene kod Kombija iznajmljivača automobila