ADDCAR Dubrovnik Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

ADDCAR Dubrovnik Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Dubrovnik Repülőtér (DBV), Horvátország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

ADDCAR Dubrovnik Repülőtér

ADDCAR bérlés Dubrovnik Repülőtér

Dubrovnik Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Dubrovnik Repülőtér-i Addcar autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Dubrovnik Repülőtér-i Addcar autókölcsönzőnél a Suzuki Celerio of Mini osztály. Az ára mindössze 12,09 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Dubrovnik Repülőtér általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket, az Horvátország Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Addcar-tól Dubrovnik Repülőtér a Suzuki Baleno 14,76 USD-ért naponta. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Addcar-tól in Dubrovnik Repülőtér a Suzuki Swift 12,47 USD-ért naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Dubrovnik Repülőtér, amelynek átlaga 8.7/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Citroen C3 az Gazdaságos kategóriából, amely 22,27 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Dubrovnik Repülőtér a Ferdehátú, az Europcar kezdő áraival a 23,08 USD már Ford Focus-tól elérhető.

  Az Horvátország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Dubrovnik Repülőtér-ban kezdő áraival a Citroen C3 már 22,27 USD-tól elérhető.

  Az SIXT Rent A Car a leghíresebb autókölcsönző cég az Horvátország-ban (az átlagos értékelése 6.6/10, 2000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Dubrovnik Repülőtér-ban a Opel Astra, amely már 16,41 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Opel Corsa. Az ára napi 14,79 USD -tól kezdődik az SIXT Rent A Car-tól, melynek átlag értékelése 6.6/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Dubrovnik Repülőtér-ban a Skoda Fabia az FLEET rent a car-tól. Az ára csak napi 7,27 USD. Az FLEET rent a car-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.2/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: ADDCAR itt: Dubrovnik Repülőtér

ADDCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Addcar
Cím:  Dobrota 24, Mocici , 20213 Cilipi
Telefon: +385994901508
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.

ADDCAR autókölcsönzési helyek Dubrovnik Repülőtér közelében

ADDCAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Dubrovnik Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Dubrovnik Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: ADDCAR