Autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

Autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Mostar Nemzetközi Repülőtér (OMO), Bosznia-Hercegovina. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: Mostar Nemzetközi Repülőtér (OMO), Bosznia-Hercegovina

Legjobbra értékelt kereskedő itt: Mostar Nemzetközi Repülőtér
EUROPCAR
EUROPCAR
8.2
/10
Kiváló
7.4
/10
Teljes ár-érték arány
9.6
/10
Tisztaság
7.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.3
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Mostar Nemzetközi Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Mostar Nemzetközi Repülőtér, amelynek átlaga 8.2/10, 50+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Skoda Fabia az Gazdaságos kategóriából, amely 15,42 EUR / nap.

  Az Bosznia-Hercegovina-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Mostar Nemzetközi Repülőtér-ban kezdő áraival a Skoda Fabia már 15,42 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Gumax Car Rental-tól van ( 7/10-en 50+-re értékelték), Amely nem más mint a Nissan Micra, melynek ára 22,50 EUR /nap.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér-ban a Skoda Fabia az Europcar-tól. Az ára csak napi 15,42 EUR. Az Europcar-t 50+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.2/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Mostar Nemzetközi Repülőtér Autókölcsönző Szolgáltatók

Europcar
8.2
/10
Kiváló
Europcar
Autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér közelében
Europcar autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mostar Nemzetközi Repülőtér
EUROPCAR Mostar Nemzetközi Repülőtér (OMO)
Előrhetőségek:
ORTIJES BB, MOSTAR, 88000
387 61 782756
Gumax Car Rental
8
/10
Nagyon jó
Gumax Car Rental
Autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér közelében
2 helyek: címek mutatása
Gumax Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mostar Nemzetközi Repülőtér
GUMAX Mostar Nemzetközi Repülőtér (OMO)
Előrhetőségek:
MOSTAR AIRPORT, Bišce polje bb, Mostar, 88000
+387 63 391 200
GUMAX Mostar 7.05 km / 4.38 mi
Előrhetőségek:
Bišce polje bb, Mostar, 88000
+387 63 391 200
Alamo
5.8
/10
Közepes
Alamo
Autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér közelében
Alamo autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mostar Nemzetközi Repülőtér
ALAMO Mostar Nemzetközi Repülőtér (OMO)
Előrhetőségek:
Ortiješ bb, PP 04 , 88000
+38761901901
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér közelében
Budget Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mostar Nemzetközi Repülőtér
BUDGET Mostar 7.05 km / 4.38 mi
Előrhetőségek:
Husnije Rebca 9, Mostar, 88000
38736580204
Enterprise
Enterprise
Autókölcsönzés Mostar Nemzetközi Repülőtér közelében
2 helyek: címek mutatása
Enterprise autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mostar Nemzetközi Repülőtér
ENTERPRISE Mostar Nemzetközi Repülőtér (OMO)
Előrhetőségek:
MOSTAR AIRPORT, ORTIJES BB PP 04, MOSTAR, 88000
0038761901901
ENTERPRISE Mostar 7.05 km / 4.38 mi
Előrhetőségek:
TRG IVANA KRNDELJA 1, MOSTAR, 88000
0038761901901

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Mostar Nemzetközi Repülőtér (OMO). Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR, GUMAX, ALAMO & ENTERPRISE