Luxus Autókölcsönzés Prága Repülőtér

10
00
10
00
Luxus Autókölcsönzés Prága Repülőtér

Luxus Autókölcsönzés Prága Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Prága Repülőtér (PRG), Csehország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Luxus bérlés Prága Repülőtér

EUROPCAR in Prága Repülőtér
EUROPCAR
EUROPCAR
9.1
/10
Kiváló
8.7
/10
Teljes ár-érték arány
9.3
/10
Tisztaság
9.2
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.5
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
25+ felhasználó véleménye alapján

Prága Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Luxus kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Prága Repülőtér-ban. A legolcsóbb Luxus kategóriájú autó Prága Repülőtér-ban a Mercedes E Class az Europcar-tól. Az ára napi 99,26 USD-tól indul.

  Ha Prága Repülőtér-ban szeretne bérelni egy Luxus kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Europcar-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 25+ ügyfél átlagosan 9.1/10-re értékelte. A legolcsóbb Luxus kategóriájú autó az Europcar-ból Prága Repülőtér-ban a Mercedes E Class. Napi 99,26 USD kerül.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Prága Repülőtér, amelynek átlaga 9.1/10, 25+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Skoda Fabia Estate az Normál kategóriából, amely 38,05 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Prága Repülőtér a Ferdehátú, az Europcar kezdő áraival a 52,34 USD már Volkswagen Golf-tól elérhető.

  Az Budget Car Rental a leghíresebb autókölcsönző cég az Csehország-ban (az átlagos értékelése 8.1/10, 1000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Prága Repülőtér-ban a Volkswagen Golf, amely már 28,09 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 20,73 USD -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 8.1/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Prága Repülőtér-ban a Skoda Citigo az Firefly Car Rental-tól. Az ára csak napi 10,16 USD. Az Firefly Car Rental-t 50+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.7/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Luxus autókölcsönzési helyek Prága Repülőtér közelében

Luxus autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Luxus autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Prága Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Most Popular car groups near Prága Repülőtér

Premium car rental at Prága Repülőtér

van picture
Premium
 • Mercedes E Class 5 Places | 4 Bags
 • Audi A6 5 Places | 4 Bags
 • Audi A8 5 Places | 4 Bags

Luxury car rental at Prága Repülőtér

van picture
Luxury cars rent those who love to travel in complete comfort and do not deny themselves. Rent a luxury car is the best option when you need to impress at an important meeting or when traveling to a very important event.
 • Mercedes S Class 5 Places | 5 Bags

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Prága Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Luxus