EUROPCAR Joensuu Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

EUROPCAR Joensuu Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Joensuu Repülőtér (JOE), Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EUROPCAR Joensuu Repülőtér

EUROPCAR bérlés Joensuu Repülőtér

EUROPCAR in Joensuu Repülőtér
EUROPCAR
EUROPCAR
8.5
/10
Kiváló
7.6
/10
Teljes ár-érték arány
8.9
/10
Tisztaság
8.7
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.7
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Joensuu Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Joensuu Repülőtér-i Europcar autókölcsönzőt 500+ ügyfelünk értékelte 8.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Joensuu Repülőtér-i Europcar autókölcsönzőnél a Volkswagen Up of Mini osztály. Az ára mindössze 46,16 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Joensuu Repülőtér általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket, az Finnország Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Europcar-tól Joensuu Repülőtér a Toyota Auris 50,01 EUR-ért naponta. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Europcar-tól in Joensuu Repülőtér a Nissan Micra 47,76 EUR-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Joensuu Repülőtér, amelynek átlaga 8.8/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Volkswagen Up az Mini kategóriából, amely 50,97 EUR / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Joensuu Repülőtér a Ferdehátú, az Hertz Car Hire kezdő áraival a 56,57 EUR már Ford Focus-tól elérhető.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Hertz Car Hire Joensuu Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 53,52 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Joensuu Repülőtér-ban az AVIS Car Rental-tól van (250+-en 8.7/10-re értékelték), amely nem más mint a Volkswagen Golf, melynek ára 52,51 EUR/nap.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó szintén AVIS Car Rental-tól van. Amely nem más mint a Skoda Fabia, melynek ára 49,95 EUR /nap.

  Az Scandia Rent a leghíresebb autókölcsönző cég az Finnország-ban (az átlagos értékelése 8.7/10, 250+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Joensuu Repülőtér-ban a Ford Focus, amely már 50,00 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 49,40 EUR -tól kezdődik az Scandia Rent-tól, melynek átlag értékelése 8.7/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Joensuu Repülőtér-ban a Skoda Fabia az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 37,03 EUR. Az Budget Car Rental-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EUROPCAR itt: Joensuu Repülőtér

EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Europcar
Cím: JOENSUU AIRPORT, JOENSUU
Telefon: 358403062852
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.5/10, amely Kiváló

EUROPCAR autókölcsönzési helyek Joensuu Repülőtér közelében

EUROPCAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Joensuu Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Joensuu Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR