EUROPCAR Joensuu Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Joensuu Lentoasema

Paras vuokra-auto Joensuu Lentoasema (JOE), Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Joensuu Lentoasema

Pakettiauton EUROPCAR Joensuu Lentoasema

EUROPCAR kohteessa Joensuu Lentoasema
EUROPCAR
EUROPCAR
8.5
/10
Erinomainen
7.6
/10
Rahalle vastinetta
8.9
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.7
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Joensuu Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Joensuu Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.5/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Joensuu Lentoasema oli Volkswagen Up Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 46,38 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Suomissa. Halvin Säästö -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Joensuu Lentoasema on Nissan Micra hintaan 47,99 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Joensuu Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Up Mini -luokasta 51,21 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Joensuu Lentoasema on Ford Fiesta, hinnalla 53,78 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuorkaamolta (8.7/10 arvosana 250+ asiakkaalta). Auto on Skoda Fabia, hintaan 50,18 €/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 49,64 €/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.7/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Joensuu Lentoasema on Skoda Fabia Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 37,20 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Joensuu Lentoasema

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: JOENSUU AIRPORT, JOENSUU
Puhelinnumero: 358403062852
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.5/10, mikä on Erinomainen

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Joensuu Lentoasema

EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Joensuu Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Joensuu Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR