Kisteherautó Autókölcsönzés Valkeakoski
10
00
10
00
Kisteherautó Autókölcsönzés Valkeakoski

Kisteherautó Autókölcsönzés Valkeakoski

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Valkeakoski, Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Kisteherautó autókölcsönzés itt: Valkeakoski

HERTZ in Valkeakoski
HERTZ
HERTZ
8.9
/10
Kiváló
8.3
/10
Teljes ár-érték arány
9.3
/10
Tisztaság
9
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.1
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.9
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
100+ felhasználó véleménye alapján

Valkeakoski autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kisteherautó kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Valkeakoski-ban. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó Valkeakoski-ban a Volkswagen Transporter Cargo Van az Scandia Rent-tól. Az ára napi 65,00 EUR-tól indul.

  Ha Valkeakoski-ban szeretne bérelni egy Kisteherautó kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Hertz Car Hire-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 100+ ügyfél átlagosan 8.9/10-re értékelte. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó az Hertz Car Hire-ból Valkeakoski-ban a Seat Alhambra. Napi 140,54 EUR kerül.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Valkeakoski, amelynek átlaga 8.9/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Volkswagen Up az Mini kategóriából, amely 34,20 EUR / nap.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Hertz Car Hire Valkeakoski-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 37,30 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Fiesta. Az ára napi 35,66 EUR -tól kezdődik az Scandia Rent-tól, melynek átlag értékelése 8.1/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Valkeakoski-ban a Skoda Citigo az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 34,19 EUR. Az SIXT Rent A Car-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.5/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Kisteherautó autókölcsönzési helyek itt: Tampere Repülőtér (TMP)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Scandia Rent
Scandia Rent
35 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től 133 EUR-tól/től 71 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
35 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től 124 EUR-tól/től 92 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
37 EUR-tól/től 37 EUR-tól/től 109 EUR-tól/től 67 EUR-tól/től
FiRent
FiRent
55 EUR-tól/től 71 EUR-tól/től 137 EUR-tól/től 99 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
61 EUR-tól/től 53 EUR-tól/től 87 EUR-tól/től 140 EUR-tól/től 230 EUR-tól/től 148 EUR-tól/től 75 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
38 EUR-tól/től 39 EUR-tól/től 109 EUR-tól/től 138 EUR-tól/től 171 EUR-tól/től 102 EUR-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
61 EUR-tól/től

Kisteherautó autókölcsönzési helyek Valkeakoski közelében

Kisteherautó autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Kisteherautó autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Kisteherautó autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Valkeakoski közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Valkeakoski. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Kisteherautó