KEDDY BY EUROPCAR Killarney
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

KEDDY BY EUROPCAR Killarney

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Killarney, Írország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

KEDDY BY EUROPCAR Killarney

KEDDY BY EUROPCAR autókölcsönzés itt: Killarney

KEDDY BY EUROPCAR in Killarney
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.3
/10
Kiváló
8
/10
Teljes ár-érték arány
8.6
/10
Tisztaság
8.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Killarney autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Killarney-i Keddy-By-Europcar autókölcsönzőt 500+ ügyfelünk értékelte 8.3/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Killarney-i Keddy-By-Europcar autókölcsönzőnél a Volkswagen Up of Mini osztály. Az ára mindössze 31,10 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Írország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Keddy-By-Europcar-tól in Killarney a Ford Fiesta 31,74 EUR-ért naponta.

  Az Thrifty Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Killarney, amelynek átlaga 8.5/10, 5000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Thrifty Car Rental-tól a Volkswagen Up az Mini kategóriából, amely 15,26 EUR / nap.

  Az Írország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Thrifty Car Rental Killarney-ban kezdő áraival a Opel Corsa már 21,56 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 50,10 EUR -tól kezdődik az CARHIRE-tól, melynek átlag értékelése 8/10, 10000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Killarney-ban a Fiat Panda az Payless Car Rental-tól. Az ára csak napi 12,97 EUR. Az Payless Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.7/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: KEDDY BY EUROPCAR itt: Killarney

KEDDY BY EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Keddy-By-Europcar
Cím: MAIN TERMINAL, FARRANFORE AIRPORT KILLARNEY, Main arrivals hall, Farranfore, CO. KERRY, V93HE6T, Kerry
Telefon: 353 61 206080
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.3/10, amely Kiváló

KEDDY BY EUROPCAR autókölcsönzési helyek itt: Kerry Repülőtér (KIR)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
31 EUR-tól/től 32 EUR-tól/től 76 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
15 EUR-tól/től 15 EUR-tól/től 206 EUR-tól/től 115 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től
Payless Car Rental
Payless Car Rental
15 EUR-tól/től 13 EUR-tól/től 121 EUR-tól/től 115 EUR-tól/től 43 EUR-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
32 EUR-tól/től 35 EUR-tól/től 69 EUR-tól/től 99 EUR-tól/től 46 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
33 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 84 EUR-tól/től 64 EUR-tól/től 49 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től
Dooley Car Rentals
Dooley Car Rentals
17 EUR-tól/től 104 EUR-tól/től 25 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
24 EUR-tól/től 25 EUR-tól/től 66 EUR-tól/től
CARHIRE
CARHIRE
50 EUR-tól/től 50 EUR-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
15 EUR-tól/től 22 EUR-tól/től 96 EUR-tól/től 137 EUR-tól/től 103 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
27 EUR-tól/től 297 EUR-tól/től 299 EUR-tól/től 114 EUR-tól/től 35 EUR-tól/től
Enterprise
Enterprise
32 EUR-tól/től 42 EUR-tól/től 119 EUR-tól/től 70 EUR-tól/től 57 EUR-tól/től

KEDDY BY EUROPCAR autókölcsönzési helyek Killarney közelében

KEDDY BY EUROPCAR autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Autókölcsönzés Killarney közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Killarney. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: KEDDY BY EUROPCAR