KEDDY BY EUROPCAR Killarney
10
00
10
00
 Leiebiler

KEDDY BY EUROPCAR Killarney

Beste leiebiler i Killarney, Irland. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

KEDDY BY EUROPCAR Killarney

KEDDY BY EUROPCAR leiebil i Killarney

KEDDY BY EUROPCAR i Killarney
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.3
/10
Utmerket
8
/10
Total verdi for pengene
8.6
/10
Renslighet
8.4
/10
Service i skranken
7.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Killarney

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Keddy-By-Europcar i Killarney ble anmeldt av 500+ kunder med en vurdering på 8.3/10. Den billigeste bilen fra Keddy-By-Europcar i Killarney er Volkswagen Up i leiebilklassen Mini. Prisen er kun € 31,09 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Irland. Den billigste bilen i Økonomi fra Keddy-By-Europcar i Killarney er presentert av Ford Fiesta for € 31,73 per dag.

  Thrifty Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Killarney med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Thrifty Car Rental er Volkswagen Up i leiebilklassen Mini for € 15,26 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Irland, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Thrifty Car Rental i Killarney Opel Corsa, med en pris på € 21,56 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Volkswagen Polo. Prisen starter fra € 50,09 per dag fra CARHIRE, hvilken gjennomsnittlig score er 8/10, basert på 10000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Killarney er Fiat Panda fra Payless Car Rental. Prisen er kun € 12,96 per dag. Payless Car Rental ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.7/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om KEDDY BY EUROPCAR i Killarney

KEDDY BY EUROPCAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Keddy-By-Europcar
Adresse: MAIN TERMINAL, FARRANFORE AIRPORT KILLARNEY, Main arrivals hall, Farranfore, CO. KERRY, V93HE6T, Kerry
Telefon: 353 61 206080
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 8.3/10, som er Utmerket

KEDDY BY EUROPCAR leiebilpriser i Kerry Lufthavn (KIR)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra € 31 fra € 32 fra € 76
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra € 15 fra € 15 fra € 206 fra € 115 fra € 48
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra € 15 fra € 13 fra € 121 fra € 115 fra € 43
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra € 32 fra € 35 fra € 69 fra € 99 fra € 46
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 33 fra € 27 fra € 84 fra € 64 fra € 49 fra € 36
Dooley Car Rentals
Dooley Car Rentals
fra € 17 fra € 104 fra € 25
Europcar
Europcar
fra € 24 fra € 25 fra € 66
CARHIRE
CARHIRE
fra € 50 fra € 50
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra € 15 fra € 22 fra € 96 fra € 137 fra € 103 fra € 30
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra € 27 fra € 297 fra € 299 fra € 114 fra € 35
Enterprise
Enterprise
fra € 32 fra € 42 fra € 119 fra € 70 fra € 57

KEDDY BY EUROPCAR leiebilsted nære Killarney

KEDDY BY EUROPCAR leiebil på flyplasser i området

Leiebiler nære Killarney

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Killarney Få billige priser for KEDDY BY EUROPCAR bilutleie