BUDGET Ovda Airport Shuttle To Eilat
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

BUDGET Ovda Airport Shuttle To Eilat

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Ovda Airport Shuttle To Eilat (VDA), Izrael. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

BUDGET Ovda Airport Shuttle To Eilat

BUDGET autókölcsönzés itt: Ovda Airport Shuttle To Eilat

BUDGET in Ovda Airport Shuttle To Eilat
BUDGET
BUDGET
6.5
/10
6.9
/10
Teljes ár-érték arány
6.2
/10
Tisztaság
6.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Ovda Airport Shuttle To Eilat autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Budget Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Ovda Airport Shuttle To Eilat, amelynek átlaga 6.5/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Budget Car Rental-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 17,54 EUR / nap.

  Az Izrael-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Budget Car Rental Ovda Airport Shuttle To Eilat-ban kezdő áraival a Nissan Micra már 18,41 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Ovda Airport Shuttle To Eilat-ban a Suzuki Alto az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 17,54 EUR. Az Budget Car Rental-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.5/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: BUDGET itt: Ovda Airport Shuttle To Eilat

BUDGET
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Budget Car Rental
Cím: Shuttle bus, Eilat, 88000, 88000
Telefon: 039350016
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Reptéri transzfer (díjköteles) — Az autóátvételi hely a repülőtér központi terminálja közelében található.A repülőtéri „Hoppa Bus” szolgáltatásait igénybe véve juthat el az átvevőhelyre.A felnőttjegy díja 4,5 font. Két 15 év alatti gyermek ingyenesen utazhat felnőttjeggyel utazó felnőtt társaságában.
Értékelés: 6.5/10, amely

BUDGET autókölcsönzési helyek itt: Ovda Airport Shuttle To Eilat

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
18 EUR-tól/től 18 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
60 EUR-tól/től 63 EUR-tól/től 102 EUR-tól/től 138 EUR-tól/től 108 EUR-tól/től 115 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
32 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től

Autókölcsönzés Ovda Airport Shuttle To Eilat közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Ovda Airport Shuttle To Eilat. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: BUDGET