HERTZ Szöul Incheon Repülőtér
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

HERTZ Szöul Incheon Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Szöul Incheon Repülőtér (ICN), Dél-Korea. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

HERTZ Szöul Incheon Repülőtér

HERTZ autókölcsönzés itt: Szöul Incheon Repülőtér

HERTZ in Szöul Incheon Repülőtér
HERTZ
HERTZ
7.2
/10
Nagyon jó
6.7
/10
Teljes ár-érték arány
7.1
/10
Tisztaság
7.7
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Szöul Incheon Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Szöul Incheon Repülőtér-i Hertz Car Hire autókölcsönzőt 50+ ügyfelünk értékelte 7.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Szöul Incheon Repülőtér-i Hertz Car Hire autókölcsönzőnél a Kia Morning of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 50,03 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Dél-Korea általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Hertz Car Hire-tól in Szöul Incheon Repülőtér a Hyundai Elantra 59,69 USD-ért naponta.

  Az AVIS Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Szöul Incheon Repülőtér, amelynek átlaga 8.3/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az AVIS Car Rental-tól a Hyundai Elantra az Ferdehátú kategóriából, amely 36,77 USD / nap.

  Az Dél-Korea-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az AVIS Car Rental Szöul Incheon Repülőtér-ban kezdő áraival a Hyundai Elantra már 36,77 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Szöul Incheon Repülőtér-ban a Hyundai Elantra az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 36,77 USD. Az AVIS Car Rental-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.3/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: HERTZ itt: Szöul Incheon Repülőtér

HERTZ
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Hertz Car Hire
Cím: LVL 1 EAST SIDE,2851 USEO-DONG , JUNG-GU, , INCHEON
Telefon: 0327 438000
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 7.2/10, amely Nagyon jó

HERTZ autókölcsönzési helyek itt: Szöul Incheon Repülőtér

Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
50 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
49 USD-tól/től 118 USD-tól/től 155 USD-tól/től 133 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
54 USD-tól/től 133 USD-tól/től 179 USD-tól/től 134 USD-tól/től 96 USD-tól/től
Europcar
Europcar
155 USD-tól/től 173 USD-tól/től
KT KUMHO
KT KUMHO
65 USD-tól/től 268 USD-tól/től 188 USD-tól/től 142 USD-tól/től
Lotte-Rent-A-Car
Lotte-Rent-A-Car
53 USD-tól/től 165 USD-tól/től 218 USD-tól/től 143 USD-tól/től 101 USD-tól/től

HERTZ autókölcsönzési helyek Szöul Incheon Repülőtér közelében

HERTZ autókölcsönző helyek a repülőterek körül

HERTZ autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Szöul Incheon Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Seoul 48.49 km / 30.13 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Szöul Incheon Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: HERTZ