HERTZ Seoul Airport
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

HERTZ Seoul Airport

Paras vuokra-auto Seoul Airport (ICN), Korea (Etelä-). Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Seoul Airport

HERTZ-autovuokraus kohteessa Seoul Airport

HERTZ kohteessa Seoul Airport
HERTZ
HERTZ
7.2
/10
Todella hyvä
6.7
/10
Rahalle vastinetta
7.1
/10
Puhtaus
7.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.4
/10
Auton hakeminen
7.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Seoul Airport autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Seoul Airport arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 7.2/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Seoul Airport oli Kia Morning Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 50,03 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Korea (Etelä-)ssa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Seoul Airport on Hyundai Elantra hintaan 59,69 $ päivässä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Seoul Airport keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Hyundai Elantra Pienikokoinen -luokasta 36,77 $/päivä.

  Korea (Etelä-):n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Seoul Airport on Hyundai Elantra, hinnalla 36,77 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Seoul Airport on Hyundai Elantra AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 36,77 $/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Seoul Airport

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: LVL 1 EAST SIDE,2851 USEO-DONG , JUNG-GU, , INCHEON
Puhelinnumero: 0327 438000
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.2/10, mikä on Todella hyvä

HERTZ-autovuokraushinnat kohteessa Seoul Airport

Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 50 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 49 $ alkaen 118 $ alkaen 155 $ alkaen 133 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 54 $ alkaen 133 $ alkaen 179 $ alkaen 134 $ alkaen 96 $
Europcar
Europcar
alkaen 155 $ alkaen 173 $
KT KUMHO
KT KUMHO
alkaen 65 $ alkaen 268 $ alkaen 188 $ alkaen 142 $
Lotte-Rent-A-Car
Lotte-Rent-A-Car
alkaen 53 $ alkaen 165 $ alkaen 218 $ alkaen 143 $ alkaen 101 $

HERTZ-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Seoul Airport

HERTZ-autovuokraus lentokentiltä

HERTZ-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Seoul Airport

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Seoul 48.49 km / 30.13 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Seoul Airport. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ