MELI Mellieha
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

MELI Mellieha

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Mellieha, Málta. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

MELI Mellieha

MELI autókölcsönzés itt: Mellieha

MELI in Mellieha
MELI
MELI
7.3
/10
Nagyon jó
7
/10
Teljes ár-érték arány
6.3
/10
Tisztaság
7.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.1
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
100+ felhasználó véleménye alapján

Mellieha autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Mellieha-i Makka autókölcsönzőt 100+ ügyfelünk értékelte 7.3/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Mellieha-i Makka autókölcsönzőnél a Citroen C1 of Mini osztály. Az ára mindössze 16,54 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Málta általában Mini kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Mini kategóriájú autó az Makka-tól in Mellieha a Citroen C1 16,54 EUR-ért naponta.

  Az Green-Motion egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Mellieha, amelynek átlaga 8/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Green-Motion-tól a Kia Picanto az Gazdaságos kategóriából, amely 51,66 EUR / nap.

  Az Málta-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Mini, az Green-Motion Mellieha-ban kezdő áraival a Peugeot 107 már 58,39 EUR-tól elérhető.

  Mini kategóriában, a legnépszerűbb model a Toyota Aygo. Az ára napi 12,64 EUR -tól kezdődik az Goldcar rental-tól, melynek átlag értékelése 4.4/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Mellieha-ban a Toyota Aygo az Goldcar rental-tól. Az ára csak napi 12,64 EUR. Az Goldcar rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 4.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: MELI itt: Mellieha

MELI
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Makka
Cím: Westin Dragonara Resort, 5 Dragonara Road, St.Julians
Telefon: 00356 7937 5973
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 7.3/10, amely Nagyon jó

MELI autókölcsönzési helyek itt: Mellieha

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Best-Buy
Best-Buy
23 EUR-tól/től 37 EUR-tól/től 92 EUR-tól/től
Drifter Car Hire
Drifter Car Hire
35 EUR-tól/től 92 EUR-tól/től
Citygo
Citygo
32 EUR-tól/től 52 EUR-tól/től 83 EUR-tól/től 55 EUR-tól/től

MELI autókölcsönzési helyek Mellieha közelében

MELI autókölcsönző helyek a repülőterek körül

MELI autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Mellieha közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Mellieha. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: MELI