Kisteherautó Autókölcsönzés Curepipe
10
00
10
00
Kisteherautó Autókölcsönzés Curepipe

Kisteherautó Autókölcsönzés Curepipe

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Curepipe, Mauritius. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Kisteherautó autókölcsönzés itt: Curepipe

HERTZ in Curepipe
HERTZ
HERTZ
7.8
/10
Nagyon jó
7.3
/10
Teljes ár-érték arány
6.9
/10
Tisztaság
8.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Curepipe autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kisteherautó kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Curepipe-ban. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó Curepipe-ban a Suzuki Ertiga az Pingouin-Car-tól. Az ára napi 54,26 EUR-tól indul.

  Ha Curepipe-ban szeretne bérelni egy Kisteherautó kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Hertz Car Hire-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 50+ ügyfél átlagosan 7.8/10-re értékelte. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó az Hertz Car Hire-ból Curepipe-ban a Nissan NV200. Napi 69,61 EUR kerül.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Curepipe, amelynek átlaga 7.8/10, 50+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Suzuki Alto az Mini kategóriából, amely 37,92 EUR / nap.

  Az Mauritius-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Mini, az Hertz Car Hire Curepipe-ban kezdő áraival a Suzuki Alto már 37,92 EUR-tól elérhető.

  Mini kategóriában, a legnépszerűbb model a Suzuki Celerio. Az ára napi 28,37 EUR -tól kezdődik az Royal-Car-Rental-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Curepipe-ban a Hyundai i10 az OLA Mauritius -tól. Az ára csak napi 25,63 EUR. Az OLA Mauritius -t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Kisteherautó autókölcsönzési helyek itt: Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Pingouin-Car
Pingouin-Car
30 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től 96 EUR-tól/től 54 EUR-tól/től 60 EUR-tól/től
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
29 EUR-tól/től 29 EUR-tól/től 56 EUR-tól/től
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
31 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től 57 EUR-tól/től 63 EUR-tól/től
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
28 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 114 EUR-tól/től 59 EUR-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
41 EUR-tól/től 42 EUR-tól/től 96 EUR-tól/től 230 EUR-tól/től 62 EUR-tól/től 96 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
45 EUR-tól/től 86 EUR-tól/től 64 EUR-tól/től 101 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
44 EUR-tól/től 46 EUR-tól/től 53 EUR-tól/től 82 EUR-tól/től
Surprice
Surprice
59 EUR-tól/től 69 EUR-tól/től 83 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
44 EUR-tól/től 55 EUR-tól/től 125 EUR-tól/től 109 EUR-tól/től 122 EUR-tól/től 118 EUR-tól/től
OLA Mauritius
OLA Mauritius
26 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től 121 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
40 EUR-tól/től 43 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
39 EUR-tól/től 46 EUR-tól/től
International Supplier
International Supplier
49 EUR-tól/től 54 EUR-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
58 EUR-tól/től 50 EUR-tól/től 153 EUR-tól/től
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
26 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től
Thrifty
Thrifty
45 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től

Kisteherautó autókölcsönzési helyek Curepipe közelében

Kisteherautó autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Kisteherautó autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Kisteherautó autókölcsönző helyek a kikötőknél

Autókölcsönzés Curepipe közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Curepipe. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Kisteherautó