THRIFTY Nador Repülőtér
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

THRIFTY Nador Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Nador Repülőtér (NDR), Marokkó. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

THRIFTY Nador Repülőtér

THRIFTY autókölcsönzés itt: Nador Repülőtér

THRIFTY in Nador Repülőtér
THRIFTY
THRIFTY
8.2
/10
Kiváló
8.2
/10
Teljes ár-érték arány
7.7
/10
Tisztaság
8.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.4
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

Nador Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Nador Repülőtér-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 8.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Nador Repülőtér-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőnél a Citroen C4 Cactus of Ferdehátú osztály. Az ára mindössze 20,55 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Marokkó általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Thrifty Car Rental-tól in Nador Repülőtér a Hyundai i20 33,85 EUR-ért naponta.

  Az SIXT Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Nador Repülőtér, amelynek átlaga 8.8/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az SIXT Rent A Car-tól a Fiat 500 az Mini kategóriából, amely 20,26 EUR / nap.

  Az Marokkó-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az SIXT Rent A Car Nador Repülőtér-ban kezdő áraival a Citroen C3 már 26,67 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó AirCar Car Rental-tól van ( 6.6/10-en 2000+-re értékelték), Amely nem más mint a Dacia Sandero, melynek ára 15,15 EUR /nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Toyota Yaris Hybrid. Az ára napi 26,60 EUR -tól kezdődik az Dollar Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 7.9/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Nador Repülőtér-ban a Hyundai i10 az AirCar Car Rental-tól. Az ára csak napi 13,79 EUR. Az AirCar Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: THRIFTY itt: Nador Repülőtér

THRIFTY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Thrifty Car Rental
Cím: Aeroport Nador
Telefon: +212 8 02 00 77 78
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.2/10, amely Kiváló

THRIFTY autókölcsönzési helyek itt: Nador Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
30 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től 37 EUR-tól/től 53 EUR-tól/től 63 EUR-tól/től
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
14 EUR-tól/től 15 EUR-tól/től 146 EUR-tól/től 17 EUR-tól/től 38 EUR-tól/től 281 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
20 EUR-tól/től 21 EUR-tól/től 77 EUR-tól/től 89 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 43 EUR-tól/től
LocationAuto
LocationAuto
48 EUR-tól/től 44 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
38 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 125 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től 62 EUR-tól/től 51 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
20 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 77 EUR-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
29 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 37 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 55 EUR-tól/től
International Supplier
International Supplier
62 EUR-tól/től 65 EUR-tól/től 92 EUR-tól/től
Flizzr
Flizzr
28 EUR-tól/től 29 EUR-tól/től
Firefly
Firefly
25 EUR-tól/től 29 EUR-tól/től 104 EUR-tól/től 55 EUR-tól/től

THRIFTY autókölcsönzési helyek Nador Repülőtér közelében

THRIFTY autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Nador Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Nador 21.5 km / 13.36 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Nador Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: THRIFTY